Toamna vine întotdeauna cu o mulțime de emoții. În timp ce unii încearcă să depășească astenia de toamnă, alții se bucură de fiecare zi însorită, de culorile și atmosfera minunată a acestui anotimp. Tabloul nu poate fi complet fără o garderobă bine pusă la punct, mai ales pentru femeile însărcinate care au nevoie de plimbări lungi și multe emoții pozitive.  Primul indiciu în alegerea ținutelor pentru gravide ar fi comoditatea, dar și calitatea țesăturilor.

MamaPlus.md a pregătit o listă cu magazinele din Chișinău unde viitoarele mămici își pot reînnoi garderoba.

 

Orice garderobă are la bază articolele esențiale – articole cu croială simplă, care nu fac neapărat parte dintr-o anumită categorie stilistică, dar care sunt foarte ușor de asortat și se potrivesc perfect.

Totodată, înainte să achiziționeze un nou articol vestimentar pentru garderoba de toamnă, femeile însărcinate trebuie să fie atente la câteva criterii:

- Confortul este cel mai important. Alegeți îmbrăcăminte ușoară și comodă, care să nu vă creeze disconfort și să vă permită să vă mișcați liber;

- Stofa. Cel mai bine este să optați pentru țesături naturale. Excepție pot face articolele vestimentare de exterior, care pot fi confecționate din țesătură impermeabilă;

- Calitatea. Este bine să evitați îmbrăcămintea cu cusături incorecte, defecte vizibile sau fragmente de stofă care atârnă inestetic.

În magazinele specializate pentru viitoarele mămici veți găsi întotdeauna un sortiment bogat de îmbrăcăminte, în diverse culori și nuanțe.

MIRUSH MATERNITY

mamaplus

Brand de haine creat de către designeri autohtoni. Brandul se dezvoltă și se extinde activ, asigurându-și anual colecțiile cu haine confortabile, accesibile și stilate pentru viitoarele mămici și pentru mămicile care alăptează. Acest brand le oferă clienților un sentiment de libertate și confort. Toate colecțiile sunt cusute la propria fabrică din Chișinău, iar acest lucru permite realizarea calitativă a muncii.

Prețurile încep de la 650 lei

Adresa: showroom bd. Decebal, 139 (Micron), etajul 2, oficiul 29

Telefon: 0608 60 290

Facebook

MAM & ME

mamaplus

Un butic multi-brand pentru viitoarele mămici și bebeluși, cu produse de calitate superioară. Fiecare viitoare mămică se va bucura de o atenție deosebită, pentru că în acest magazin fiecare client este apreciat.

Prețuri: rochii - de la 690 lei, colanți – 845 lei, costume sportive – 1399 lei.

Adresa: bd. Moscova, 2; bd. Ștefan cel Mare, 8, CC UNIC, etajul 3

Facebook

BELLYBERRY

mamaplus

BellyBerry — brand autohton, care creează un asortiment larg de pijamale și haine pentru casă confortabile și de calitate pentru părinți și copii. De asemenea, în colecțiile lor sunt prezentate și seturi pentru viitoarele mămici și pentru mămicile care alăptează.

Preț: seturi de la 295 lei

Аdresa: CC Zorile, etajul 2; CC UNIC, etajul 3

Facebook

MAMMAMIA

mamaplus

Magazinul vă propune îmbrăcăminte pentru orice eveniment – de la modele business și casual, până la ținute elegante pentru petreceri. Totodată, în magazin veți găsi și lenjerie intimă pentru femeile care alăptează și pentru cele care urmează să devină mămici.

Preț: rochii – de la 450 lei, pantaloni – de la 500 lei, blugi – 700 lei, pulovere/tunici – de la 400 lei.

Аdresa: CC UNIC, etajul 3; CC Elat, etajul 3, buticul 67; CC Soiuz, etajul 3, buticul 318.

Site

Facebook

BURTICI.MD

mamaplus

Îmbrăcăminte comodă și de calitate pentru viitoarele mămici și bebeluși. Magazinul a lansat deja noua colecție de toamnă: rochii, blugi, tunici și, desigur, haine pentru exterior – un asortiment bogat la prețuri accesibile.

Preț: rochii – de la 600 lei, colanți  – de la 400 lei, pantaloni – de la 600 lei.

Аdresa: str. Tiraspol, 5, magazinul Bonus, etajul 2.

Site

Facebook

ADALINE DENIM

mamaplus

Adaline Denim – rochii din denim cusute în Moldova pentru femei frumoase, romantice, vesele, puternice și senzuale.

Preț: rochii la comandă – de la 1100 lei.

Telefon: 0795 00 715

Facebook

MAMABOX

mamaplus

Magazinul comercializează articole pentru mămici și bebeluși. În catalog este prezentată îmbrăcăminte și lenjerie intimă pentru viitoarele mămici.

Preț: chiloței de susținere cu corset – de la 340 lei, corset pentru femei însărcinate – 285 lei.

Аdresa: str. Alexandru cel Bun, 83

Site

Facebook

SILHOUETTE STORE

mamaplus

Ținute de bază, blugi, haine de exterior, costume sport (pentru casă) pentru femei însărcinate și pentru mămici care alăptează – magazinul a pregătit o gamă largă de haine calitative pentru clienții săi.

Preț: rochii – de la 950 lei, haine pentru exterior – de la 22000 lei, colanți – 765 lei, cămăși – 675 lei

Аdresa: CC Atrium, etajul 2

Telefon: 0687 10 606

Facebook

LC WAIKIKI

mamaplus

Viitoarele mămici își pot alege haine stilate și comode în rețeaua de magazine LC Waikiki.

Аdresa: CC MallDova, str. Arborilor, 21; str. Calea Ieșilor, 8; str. Alecu Russo, 2/2.

Facebook

PONTI

mamaplus

Ponti produce un sortiment bogat de colanți, șosete și ciorapi pentru întreaga familie. Produsele brandului au la bază calitatea și confortul, iar producția se extinde și se actualizează anual. Compania nu a uitat nici de necesitățile viitoarelor mămici, creând special pentru ele colanți din bumbac, care susțin burtica.

Preț: 165 lei.

Аdresa: Magazinele de firmă ale brandului se află în toate centrele comerciale mari din oraș.

Site

Facebook

Sursa: MamaPlus