Jocuri de masă pentru copii: copilul se dezvoltă prin joc. MamaPlus.md vă prezintă cele mai populare jocuri de masă pentru copii și întreaga familie, pe care le găsiți în magazinele din Chișinău. Citiți și alegeți jocul potrivit intereselor și hobby-urilor copilului dvs.

 

mamaplus

Jocurile de masă pentru copii, adaptate vârstei, reprezintă cel mai bun mod de a cunoaște lumea înconjurătoare. Aceste jocuri reprezintă o activitate distractivă pentru întreaga familie și un instrument eficient pentru dezvoltarea gândirii creative, strategice și logice. Copiii curioși își vor petrece timpul rezolvând un puzzle sau o strategie de complexitate ușoară, dezvoltând abilități precum logica, retorica, numărarea, imaginația spațială, abilități de comunicare și senzoriale, antrenând memoria și vederea.

DJECO PUZZLE PENTRU CEI MAI MICI

Primul joc de masă pentru copii poate fi primul puzzle luminos și colorat.

mamaplus

Puzzle-ul pentru copii Djeco îi va ajuta pe cei mici să învețe numele animalelor și al puilor lor, să creeze imagini din elemente pereche. Puzzle-urile colorate vor capta atenția copiilor prin strălucirea lor și prin desenele cu animale. Jocurile cu puzzle îi ajută pe micuți să-și dezvolte atenția, abilitățile motorii fine, imaginația, gândirea logică, percepția vizuală și perseverența.

Vârsta recomandată: de la 2 ani

Numărul de participanți: 2-4 jucători

Acest joc poate fi achiziționat din magazinele GOOSE & GOOSE la preț de 140 lei

Аdrese: str. Albișoara, 42; str. Trandafirilor, 1

Facebook

REGULI SIMPLE

În magazinul Carusel puteți găsi aceste jocuri de masă interesante, care au o denumire sugestivă, dată de producătorul rus „Reguli simple”.

mamaplus

Combinând simplitatea, stilul și urmărirea excelenței în jocurile copiilor de orice vârstă, marca a dezvoltat o serie de jocuri cu reguli simple care alimentează în mod constant interesul jucătorilor. O opțiune excelentă pentru orice vârstă. Jocul este divizat în mai multe categorii, de la educație și psihologie, la divertisment.

Vârsta recomandată: de la 3 ani și mai mult

„Reguli simple” este disponibil în Carousel la preț de 140 lei.  

Аdresa: str. Eminescu 25/1

Facebook

NORIEL LOTO

Poveștile emoționante își așteaptă eroii!

mamaplus

Copiii pot juca acest joc captivant cu prietenii, care își pot relata în mod distractiv propriile povești.

Vârsta recomandată: de la 2 ani

Numărul de participanți: 1-4 jucători

Acest joc poate fi achiziționat în magazinele Jucarenia la preț de 137 lei

Аdresa: Cantemir, 6

Facebook

EICHHORN STACKING - BALANȚĂ

mamaplus

Stacking de la Eichhorn - este un joc captivant pe care îl puteți lua la drum, atunci când mergeți în ospeție sau la un picnic, deoarece are dimensiuni mici. Acesta este un joc interesant pentru mai mulți jucători ale căror mișcări alternează. Regulile sunt foarte simple: cubul de culoarea indicată trebuie să fie plasat pe platforma care se mișcă. Jucătorul care a înclinat platforma a pierdut. Acest joc de masă este realizat din lemn FSC 100%.

Vârsta recomandată: de la 3-5 ani

Numărul de jucători: 1+

Puteți achiziționa acets joc pe site-ul pandashop la preț de 253 lei

CURSA BROAȘTELOR ȚESTOASE

mamaplus

Jocul de masă "Cursa broștelor țestoase" nu va lăsa pe nimeni să se plictisească, iar timpul petrecut vesel împreună cu familia sau cu prietenii este garantat. Sensul jocului constă în traversarea grădinii pentru a ajunge la varză. La competiție participă broaște țestoase din lemn de cinci culori diferite. Fiecare jucător vrea să câștige doar una din ele, dar care - rămâne un secret până la sfârșitul jocului. Scopul jocului - să-ți aduci primul broasca țestoasă pe câmpul cu varză.

Vârsta recomandată: de la 5 ani

Numărul de participanți: 2-5 jucători

Acest joc poate fi achiziționat în magazinul is.md la preț de 374 lei

UNO

Uno - cu siguranță, unul dintre cele mai populare jocuri de masă. Regulile jocului pot fi explicate timp de un minut și vă puteți bucura de el ore în șir!

mamaplus

Uno – este un joc de cărți vesel și ușor, în care trebuie să folosiți cărți de acțiune împotriva adversarilor. Scopul jocului este să fii primul care scapă de toate cărțile în fiecare rundă și să adune puncte pentru cărțile care sunt în mâinile celorlalți jucători. Se adaugă puncte pentru fiecare rundă, iar jucătorul care adună primul 500 de puncte, câștigă. Important - atunci când vă rămâne o singură carte, să nu uitați să strigați „Uno”! 

Vârsta recomandată: de la 3 ani (ediția specială UNO Junior), de la 7 ani (jocul clasic)

Numărul de participanți: 2-10 jucători

Acest joc poate fi achiziționat în magazinele Kidsco la preț de 105 lei pentru jocul clasic și 85 de lei pentru UNO JUNIOR. Există chiar și opțiuni tematice adaptate - UNO "Frozen" (90 de lei) și UNO "Mașini 3" (105 lei).

АdreseCC Baby Hall, etajul 1 (Negruzzi, 2/4); Atrium, etajul 3 (Аlbișoara, 4); Centrul Comercial Soiuz, etajul 3 (str. A. Russo, 1); ZityMall, etajul 3 (Calea Ieșilor, 8); ELAT, etajul 5 (Decebal, 99).

Site

mamaplus

HIPPOS

Scopul jocului este să îți alimentezi Hipopotamul cu cel mai mare număr de bile. Pentru aceasta jucătorul foloseşte butonul-codiţă, amplasat pe spatele hipopotamului. Apăsaţi pe el, iar hipopotamul va „mânca” bilele. Jocul necesită atenţie maximă, deoarece după „înghițirea” bilei de culoare galbenă, jucătorul devine imediat câștigător. Cu acest joc amuzant copiii se vor distra și vor dori să repete experienţa din nou şi din nou. Jocul îi ajută pe copii să-şi dezvolte reacția, viteza și atenția.

Vârsta recomandată: de la 4 ani

Numărul de participanți: 2-4 jucători

Acest joc poate fi achiziționat din magazinele GOOSE & GOOSE la preț de 497 lei.

Аdrese: str. Albişoara, 42; str. Trandafirilor, 1.

Facebook

COLONIŞTII DIN CATAN JUNIOR

Cu siguranță este unul dintre cele mai populare jocuri strategice de familie. Versiunea pentru copii reprezintă varianta simplificată a jocului cu pirați îndrăgit de multă lume.

mamaplus

Tinerii eroi joacă rolul piraților care au venit să se stabilească pe insulele Catan. Pentru aceasta ei trebuie să construiască tabere și nave speciale pentru pirați, dar și să obțină resurse necesare. Toate bune până aici, dacă nu ar fi căpitanul Claus, care îi pune la încercare pe tinerii pirați, creându-le o mulțime de probleme. Totuși, în astfel de situații, ei au posibilitatea să îl cheme în ajutor pe papagalul Coco. Pirații curioși și curajoși au o misiune de îndeplinit - primul care reușește să construiască toate cele 7 tabere pentru pirați de pe insulă devine cel mai influent pirat.

Vârsta recomandată: de la 6 ani

Numărul de participanți: 2-4 jucători

Puteți achiziționa acest joc în magazinul online is.md la preț de 748 de lei

COLORETTO

Cu puțină atenție, schimbându-și regulat culorile și încercând să se adapteze la mediul înconjurător, cameleonii s-au ascuns în cutia cu acest joc.

mamaplus

Sarcina jucătorului este de a colecta cărți cu cameleoni de anumite culori. Cu cât sunt mai multe cărți de o singură culoare până la sfârșitul rundei, cu atât mai multe puncte va genera această culoare. Acesta este, cu siguranță, cel mai colorat joc de masă, surprinzător de plăcut, ușor de jucat și distractiv.

Vârsta recomandată: de la 8 ani

Numărul de participanți: 2-5 jucători

Jocul COLORETTO poate fi achiziționat în magazinele Kidsco la preț de 200 de lei.

АdreseCC Baby Hall, etajul 1 (Negruzzi, 2/4); Atrium, etajul 3 (Albișoarа, 4); CC Soiuz, etajul 3 (str. A. Russo, 1); ZityMall, etajul 3 (Calea Ieșilor, 8); ELAT, etajul 5 (Decebal, 99).

Site

DIXIT

Următorul joc de masă - reprezintă lumea incredibilă a asociației, foarte colorată și neobișnuită.

mamaplus

Toate stereotipurile vor fi sparte datorită acestui joc interesant, care stimulează dezvoltarea imaginației și a intuiției. De la bun început, acest joc de masă a reușit să obțină recunoaștere și este considerat pe bună dreptate unul dintre cele mai bune jocuri moderne. Modul de gândire al jucătorilor, șirurile lor asociative sunt descrise în mod surprinzător în timpul jocului. Datorită acestui joc puteți învăța să citiți gândurile altora. În plus, regulile sunt foarte simple. Acest joc va fi distractiv pentru întreaga familie!

Vârsta recomandată: de la 8 ani

Numărul de participanți: 3-6 jucători

Acest joc poate fi achiziționat pe site-ul minimax la preț de 730 lei.

EQUIVOQUE

Equivoque - este un cuvânt absolut nou în lumea fără vârstă a jocurilor de masă de grup.

mamaplus

Acest joc reprezintă o colecție unică de tot felul de sarcini de improvizare, cuvinte, fraze și sintagme uimitoare, amuzante, rare și grafică de autor interesantă. Toate acestea condimentate cu figurine colorate ce înfățișează pinguini în loc de cuburi de gheață pe un câmp de joc colorat.

Vârsta recomandată: de la 16 ani

Numărul de participanți: de la 2 până la 16 jucători

Acest joc poate fi achiziționat pe site-ul librarius la preț de 970 lei. 

"NU TE SUPĂRA, FRATE"

mamaplus

Acest joc de masă românesc nu este un joc obișnuit, este un joc împotriva tuturor. Jucătorul trebuie să-și aleagă o culoare și o echipă de pioni, care să îi reprezinte interesele. Scopul jocului este să ajungă cu propriile piese la final pe locurile indicate cu propria culoare pentru a câștiga. Tabla trebuie parcursă de fiecare pion în sensul acelor de ceasornic până când toți ajung la locul indicat.

Vârsta recomandată: de la 3 ani

Numărul de participanți: 2-4 jucători

Acest joc poate fi achiziționat pe site-ul dostavka.md la preț de 157 lei.

ALIAS JUNIOR

Acesta este un joc interesant care dezvoltă inteligența și ingeniozitatea.

mamaplus

Junior Alias - joc compact pentru copii. Deja foarte îndrăgit de mulți, acesta este un joc de descifrare a cuvintelor pentru copii. Va trebui să explicați cuvintele și imaginile pentru membrii echipei prin alte cuvinte și expresii, folosind sinonime, antonime, sugestii, sunete și toate mijloacele disponibile. Ceea ce este remarcabil este că chiar și copiii care nu pot citi se pot implica în acest joc. Toate cuvintele sunt redate în imagini. Echipele încearcă să ghicească cât mai multe cuvinte posibil înainte de expirarea timpului.

Vârsta recomandată: de la 5 ani

Numărul de participanți: de la 2 până la 20 de jucători

Acest joc poate fi achiziționat în magazinele baby-boom la preț de 315 lei

MONOPOLY JUNIOR ELECTRONIC BANKING

Aceasta este o versiune adaptată a jocului de masă clasic, în tranzacții imobiliare.

mamaplus

Jocul de masă Monopoly Junior va distra grupurile de copii veseli, care adoră să joace jocuri de companie. Tinerii bancheri vor trebui să învețe să efectueze tranzacții de capital, să vândă, să închirieze și să construiască imobile, dezvoltându-și abilitățile strategice, să ofere chirie altor jucători, să împrumute și să ramburseze datoriile, să facă tranzacții cu banca și cu alți jucători și să utilizeze terminalul. Cel mai bogat jucător câștigă!

Vârsta recomandată: de la 8 ani

Numărul de participanți: 2-4 jucători

Acest joc poate fi achiziționat pe site-ul toybox.md la preț de 575 lei.

Sursa: MamaPlus