Fiecare părinte, cel puțin o dată, și-a pus întrebarea: cum să aibă grijă de copil atunci când trebuie urgent să părăsească odaia acestuia? Este atât de important să știm că bebelușul, în lipsa părinților, de exemplu, nu a căzut. Așadar, cum puteți să-l supravegheați minut cu minut? În ajutor vă vine un dispozitiv simplu, numit „baby monitor”.

Acest aparat, care este foarte simplu din punct de vedere al funcționalității, e format din două blocuri: o cameră video și un dispozitiv de recepție cu afișaj. Camera de supraveghere trebuie neapărat să fie fixată în odaia bebelușului, iar dispozitivul de recepție trebuie să se afle la părinți. În acest mod, mama și tata vor fi mereu la curent cu tot ceea ce face copilul în camera alăturată. 

Care sunt avantajele unui monitor video pentru bebeluși?

Face viața părinților mai ușoară

Dispozitivul monitorizează copilul din orice unghi al casei pe o rază de 200-300 de metri. Părinții se pot ocupa de treburile casnice sau de lucru, fără a-și pierde din ochi micuțul.

Oferă posibilitatea de a se dezvolta independent

Dacă doriți să-i oferiți copilului șansa de a se dezvolta în mod individual, atunci un monitor video va fi cu adevărat util. Puteți urmări copilul dintr-o parte și să aflați ce jucării îi plac, cum se joacă, de ce este interesat și, cel mai important, cum se comportă atunci când nu sunteți în preajma lui.

Asigură liniște interioară

Un monitor video pentru bebeluși vă poate oferi liniște în timp ce copilul se află cu o adevărată bonă. Așadar, veți putea aprecia munca ei și veți fi liniștiți în ceea ce privește sănătatea fizică și mentală a copilului.

Cum să alegeți un monitor video pentru bebeluși?

Cel mai eficient dispozitiv de acest gen este considerat un monitor video digital fără fir. Monitoarele video pentru bebeluși pot fi împărțite în trei grupe: cele mai simple dispozitive, dotate cu un ecran alb-negru mic; dispozitive cu cameră de supraveghere PTZ și funcție de vizionare nocturnă și dispozitive video, echipate cu un afișaj color mare, o baterie incorporată care poate fi reîncărcată și alte opțiuni utile.

Convenabile pot fi aparatele cu capacitatea de a înregistra materiale video și audio pe suporturi media. Cele mai moderne monitoare video digitale pentru bebeluși au un termometru incorporat, ceas cu alarmă, cronometru de alimentare și alte inovații.

Atunci când alegeți un model potrivit acordați atenție caracteristicilor monitorului său. Afișajul color poate transmite cele mai mici schimbări ale aspectului copilului, ceea ce permite să luați rapid măsurile necesare.

De asemenea, este importantă alimentarea cu energie a monitorului video pentru bebeluși. Se recomandă să luați în calcul un dispozitiv cu un acumulator autonom, care poate funcționa 2-3 ore.

Un monitor video fără fir este un dispozitiv mobil care poate fi fixat cu ușurință într-un unghi greu accesibil din camera copilului sau chiar poate monitoriza micuțul în timp ce vă aflați în vizită, de exemplu.

MamaPlus.md vă prezintă lista ofertelor de pe piața autohtonă.

Prețurile sunt valabile la momentul publicării articolului - 08.09.2020

Overmax monitor video Babyline 6.1

mamaplus

Babyline 6.1 este un monitor pentru copii dotat cu o cameră de înaltă calitate și un afișaj. Acesta vă permite să monitorizați copilul chiar și pe timp de noapte. Datorită unei funcții de comunicare bidirecțională, puteți să mențineți legătura cu cel mic, dar și să știți care este temperatura camerei lui datorită unui termometru. Dispozitivul vă poate aminti de hrănirea copilului, datorită unui ceas deșteptător și cutiei muzicale. 

Bateria incorporată funcționează până la 20 de ore încontinuu.

Distanță: până la 300 de metri

Afișaj: diagonală de 3.2 inch

Preț: 3550 de lei

Dispozitivul poate fi cumpărat în magazinul online BAMBINO

Mai multe detalii despre condițiile de procurare puteți afla la numărul de telefon: (+373) 67 612 207

Chipolino monitor video Vector 2.4

mamaplus

Monitorul pentru copii Vector de la Chipolino este practic și comod. Datorită telefonului video digital, puteți sta liniștiți în timp ce bebelușul doarme și să profitați de timpul liber. Dispozitivul este dotat cu un music player, comunicare bidirecțională, senzor de temperatură a aerului în camera copilului, monitorizare nocturnă, meniu în 8 limbi.

Setul conține: 1 dispozitiv pentru părinți, 1 dispozitiv pentru bebeluși, 2 adaptoare, 1 baterie litiu-ion pentru dispozitivul părinte, manual de utilizare

Distanță: în interior - 50 m, în zona deschisă - 260 m

Afișaj: LCD de 2,4 inch

Preț: 1780 de lei

Dispozitivul poate fi cumpărat în magazinele BABY-BOOM

Mai multe detalii despre condițiile de procurare puteți afla la numărul de telefon: (+373) 60 127 700

De asemenea, puteți plasa o comandă în magazinul online:

Site

Monitor video Beurer BY88

mamaplus

Beurer BY88 - un monitor video pentru bebeluși care vă permite, în orice moment, să auziți și să vedeți ce se întâmplă cu cel mic, pe propriul dispozitiv - smartphone, tabletă sau PC. Tehnologia wireless digitală oferă o calitate superioară a imaginii și sunetului. Modelul este dispune de o funcție de comunicare bidirecțională - pentru calmarea rapidă a copilului cu ajutorul vocii tale.

Distanță: în spațiu deschis - până la 300 de metri

Afișaj: ecran color de 2,4 inch

Preț: 2900 de lei

Dispozitivul poate fi cumpărat în magazinul online MAMICO

Mai multe detalii despre condițiile de procurare puteți afla la numerele de telefon: +373 061 005 002, 061 005 003

Site

Chipolino videomonitor „Visio”

mamaplus

Monitor video digital cu ecran LCD, cu rezoluție excelentă. Distanța de funcționare este de 300 metri, iar emițătorul se poate radiocomanda de la receptor. Temperatura din camera copilului este afișată pe ecran, deține sistem de comunicare walkie-talkie, vedere pe timp de noapte și baterii reîncărcabile incluse. Totodată videomonitorul are și un microfon cu sensibilitate ridicată, moduri: cântec de leagăn, zoom și alarmă.

Raza de acțiune: 300 metri în spațiu deschis.

Display video: Ecran LCD 3.5 inch

Preț: 2785 lei

Videomonitorul poate fi achiziționat în magazinul online Happybaby

Mai multe detalii despre condițiile de achiziționare a produsului puteți afla la numerele de telefon: +(373) 69 787 827, +(373) 68 932 232

Videomonitor Motorola MBP365

mamaplus

Dacă nu ați luat o decizie în privința achiziționării unui monitor video pentru supravegherea bebelușului, soluția ar fi să îl luați în chirie pentru 3 zile la Baby Service. Monitorul video Motorola MBP365 este foarte comod și sigur, având o rază mare de acțiune.

Iluminarea de fundal în infraroşu vă va ajuta să vedeți absolut tot ce se întâmplă în camera copilului, chiar în condiții de întuneric total. Blocul de bază funcționează până la 3 ore fiind alimentat de o sursă electrică sau acumulator. Unghiul de vizualizare al videomonitorului constituie 360 de grade.

Raza de acțiune: 300 de metri în spațiu deschis şi 50 de metri în interior.

Display video: ecran LCD, TFT, 3.5"

Preț: suma avansului constituie 2000 lei, costul chiriei se va reține din suma plății în avans: mai puțin de o lună, pe zi – 290 lei, o săptămână – 450 lei, mai mult de o lună – 26 lei/zi.

Puteți închiria acest monitor video la Baby Service Chişinău

Mai multe detalii privind condițiile de închiriere puteți afla la numerele de telefon: (373) 698-98-981, (373) 798-98-981

Videomonitor Lionelo Babyline 7.1

mamaplus

Bona virtuală Babyline 7.1 este soluția perfecta pentru părinții care vor să fie mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în timp real în camera copilului. Grație celor două căi de comunicare, părinții nu numai că văd și aud copilașul, dar și pot comunica cu el. Dispozitivul este dotat și cu vedere pe timp de noapte, are o durată de funcționare de 40 de ore, 8 melodii incluse, un termometru care indică temperature din camera copilului, precum și o lampă incorporată.

Raza de acțiune: 260 metro

Display video: ecran color, 3.2 inch

Preț: 2 400 de lei

Dispozitivul poate fi achiziționat în magazinul online PandaShop

Mai multe detalii privind condițiile de achiziționare puteți afla la numerele de telefon: +373 22 815-819, +373 79 815-819, +373 60 815-819

Videomonitor MINILAND

mamaplus

Monitorul video digital de la Miniland este dotat cu cele mai necesare caracteristici în procesul de creștere a copilului. Tehnologiile digitale asigură emiterea sunetului fără bruiaje. Datorită celor două căi de comunicare, părinții nu numai că văd și aud copilașul, dar și pot comunica cu el. Sistemul de activare în cazul în care copilul plânge (VOX), vedere pe timp de noapte (regim automat), termometru cu un spectru larg de funcționalitate. Dispozitivul poate fi conectat la 4 camere, iar ecranul detașabil vă va permite să vizualizați imaginea emisă de cele 4 camere conectate.

Videomonitorul Miniland permite conectarea unui SD card, pe care puteți înregistra imagini video sau fotografii.

Raza de acțiune: 250 de metri în spațiu deschis

Display video: ecran color 3.5"

Preț: 5 775 lei

Puteți achiziționa dispozitivul în magazinul online Toys Toys 

Mai multe detalii privind modalitatea de achiziționare puteți afla la numărul de telefon: +373 68 988 988

Videomonitor Beurer BY99

mamaplus

Datorită videomonitorului Beurer BY99 veți avea posibilitatea să îl urmăriți pe copilaș în timp real, cu ajutorul smartphone-ului sau a tabletei, fiind în camera vecină sau în grădină. Imaginea transmisă de camera video poate fi vizualizată atât pe blocul pe bază cât și pe telefon sau tabletă.

  • Utilizare în regim permanent şi ca echipament de supraveghere a încăperii;
  • Supraveghere video automată şi în întuneric datorită funcției de vizualizare nocturnă – cu infraroşu;
  • Alarmă de zgomot/mişcare/ scăderea temperaturii;
  • Posibilitatea de înregistrare manuală a fotografiilor și a imaginilor video;
  • Alarmă pentru înlocuirea bateriei (unitate pentru părinți);
  • Compatibil cu până la 4 camere.

Raza de acțiune: 300 de metri în spațiu deschis

Display video: ecran color 2.4"

Produsele companiei germane Beurer pot fi achiziționate în rețeaua de farmacii Hirrocrates sau le puteți comanda online pe site-ul Pandashop.md. 

Mai multe detalii privind modalitatea de achiziționare puteți afla la numărul de telefon: +373 22 406 406

Facebook

Videomonitor digital Philips AVENT

mamaplus

Dispozitivul va veghea zi și noapte camera copilului. Videomonitorul are un design elegant, asigură o calitate înaltă a imaginii – color pe timp de zi și alb/negru pe timp de noapte. Ecranul dispozitivului se conectează instant la orice zgomote din camera copilului, iar cele patru camere vă pot ajuta să îl urmăriți ”în acțiune” pe cel mic. 

Bateria reîncărcabilă incorporată asigură 20 de ore de funcționare neîntreruptă.

Rază de acțiune: până la 150 de metro

Display video: ecran LCD 2.4 inch

Preț: 4 800 lei

Produsul poate fi achiziționat în magazinul de firmă Antoshka

Mai multe detalii privind modalitatea de achiziționare puteți afla la numărul de telefon: (+373) 22-928-444

Totodată, comenzile pot fi făcute și în magazinul online:

Site