Ce să facem la sala de sport

Ce să facem la sala de sport

Alexandru Turevici

autorul Big Daddy's Blog, tată a doi copii, mereu cu zâmbetul pe buze, slăbește împreună cu  Diet Solution și Mamaplus.MD, în cadrul proiectului SlimFit

Întrebarea din titlu pare un pic cam naivă. Cum adică ce să facem?! Să ne lucrăm corpul! Iată aparatele, benzile de alergat, bicicletele, halterele etc. Vă plictisiţi?

Luaţi un antrenor personal! El are grijă de toate: să întocmească un program, să urmărească tehnica de executare a exerciţiilor, să ne recomande diverse regimuri alimentare. Într-un cuvânt, un adevărat prieten şi confident. Plictiseala nu a dispărut nici aşa? Nu aveţi bani pentru un antrenor personal? Sau pur şi simplu vreţi ceva nou?

Bine aţi venit la antrenamentele de grup!

Ce să facem la sala de sport

Care este sensul? Păi, antrenamentele de fitness sunt complet diferite. Au de toate: şi antrenor, şi spirit de competiţie, şi dorinţa de a ajunge din urmă persoanele cele mai puternice din grup. Există programe aerobice, de dans, de forţă. Dacă nu ştiaţi despre acestea sau aţi auzit câte ceva, dar nu aţi acordat atenţie celor auzite, întrebaţi la recepţia centrului dumneavoastră de fitness despre astfel de grupe.

Să vă povestesc despre clubul unde merg eu în cadrul reality - proiectului Slim Fit.

Este vorba despre Max Fitness din sectorul Râşcani.

Ce să facem la sala de sport

Vă întrebaţi de unde să începeţi?

Încercaţi-vă puterile la antrenamentul aerobic cu denumirea sugestivă de BIKE.

Ora petrecută pe bicicletă este benefică pentru inimă, sporeşte rezistenţa şi, desigur, ajută la arderea kilogramelor în plus. Mai ales că nu are nicio importanţă gradul dumneavoastră de pregătire, nimeni nu vă cere să doborâţi recordurile mondiale.

Ce să facem la sala de sport

În timpul filmării celei de-a şaptea ediţii a Slim Fit am avut norocul să particip la un antrenament în grup după programul de dans Zumba. Vesel şi pozitiv e puţin spus! Muzica latino-americană, zâmbetele participanţilor, exerciţiile cardio foarte benefice – şi 50 de minute zboară ca o secundă, împreună cu stresul şi negativismul.

Recomand cu căldură! Apropo, la Zumba merg şi bărbaţi :)

Ce să facem la sala de sport

Iar pentru cei mai voinici, sunt perfecte antrenamentele de forţă Kinesis Shape.

Antrenamentele din camera kinesis reprezintă un trening funcţional, cuprinzând exerciţii cu o amplitudine de 360 de grade. Complexul de exerciţii la aparatele Kinesis îmbunătăţesc coordonarea, forţa şi uşurinţa mişcărilor. Am verificat personal!

Ce să facem la sala de sport

Să nu vă sperie denumirile, înscrieţi-vă la antrenamentele de grup cu inima deschisă.

O oră de antrenamente în sala de fitness, după un program special conceput şi verificat în timp, sub supravegherea unui antrenor, într-o atmosferă prietenoasă – ce poate fi mai minunat!!!

Ce să facem la sala de sport