mamaplus

Dr. Nadejda Culinici, despre hidrocolonoterapie ca metodă importantă de detoxifiere a organismului

-
//
19.01.2022

Organismul uman are o capacitate naturală de a elimina toxinele. Colonul împreună cu limfa, rinichii, ficatul, plămânii și pielea sunt responsabili pentru eliminarea reziduurilor din organism. Un colon sănătos este esențial în funcționarea normală a organismului și în menținerea sănătații. Medicul hidrocolonoterapeut din cadrul Clinicii Estetic Sana, Nadejda Culinici, ne oferă mai multe detalii despre procedura de hidrocolonoterapie, care asigură o veritabilă detoxifiere pentru un corp sănătos.

În timp, colonul își poate pierde capacitatea de a elimina în mod corespunzător toate deșeurile, în special din cauza stilului de viață nesănătos, la care este expus corpul nostru: diete drastice, medicamente, conservanți, adjuvanți alimentari, pesticide, produse chimice, stres. În acest caz, colonul devine un organ saturat de toxine dăunătoare și ne expunem astfel la riscuri grave de sănătate. De aceea, organismul uman are nevoie de curățenie generală pentru menținerea sănătății.

mamaplus

Hidrocolonoterapia reprezintă o procedură de purificare generală a organismului prin lavajul intestinului gros, reglarea tranzitului intestinal și evitarea constipației. Sunt eliminate materiile reziduale restante și mucusul depus, înlătură paraziții, reglează metabolismul și tranzitul intestinal, îmbunătățește rezistența organismului la infecții.

Efectul combinat al curățirii mecanice și a principiilor active – infuzii de plante curative, ozonarea soluțiilor folosite, folosirea preparatelor probiotice în timpul tratamentului, îmbunătățesc funcția, restabilind microflora colonului. Hidrocolonoterapia este o metodă eficientă, neinvazivă, confortabilă, fără durere și balonare, bine tolerată.

Prin efectul său detoxifiant este folosită cu succes la pacienții cu:

  • constipații, sindromul colonului iritat;
  • boli cronice ale tractului digestiv (colecistite acalculoase, hepatite, pancreatite, colite, disbacterioză);
  • alergii, dermatoze;
  • în tratamentul complex al bolii acneice;
  • sindrom de fatigabilitate (oboseală cronică), insomnii;
  • intoxicații de diverse cauze;
  • tratamentul helmintozelor;
  • profilactica îmbătrânirii;
  • programe de slăbire;
  • programe anticelulitice
mamaplus

Cu o alimentație incorectă și un stil de viață stresant e imposibil să avem un metabolism normal. Un colon sănătos este primul scut împotriva cancerului de colon. Detoxifierea colonului este o necesitate în condițiile vieții moderne!

Consultațiile și procedurile sunt efectuate de medicul cu experiență în domeniu Nadejda Culinici.

Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Adresa: Chișinau, str. Alexandru Cel Bun 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Instagram

Site