Violina este mămica unei fetițe de un anișor, iar peste o lună urmează să mai aducă pe lume o mică comoară. Cu toate că are mai tot timpul ocupat cu fiica sa, meșterița reușește să creeze diverse accesorii pentru păr. Pe noi ne-au cucerit bentițele de catifea brodate manual!

mamaplus

De cât timp faci accesorii? Cum a început totul?

Am început să confecționez accesoriile și anume coronițele și crenguțele pentru păr în anul 2017, chiar înainte de nunta mea. Am încercat și am rămas foarte mulțumită de rezultatul final, plus la toate am primit foarte multe complimente. Mi-am creat propriul accesoriu cu mult suflet și pasiune, deoarece încă de mică am fost pasionată de toate tipurile de activități ce erau legate de creație, pictură, broderie. Procesul de împletire a crenguțelor m-a copleșit atât de mult, încât am decis să fac și câteva pentru vânzare.

mamaplus

De unde te inspiri?

La accesoriile de păr, nu cred că mă inspir de undeva, totul vine de la sine. Fiecare perlă și cristal își găsește locul său și în final creează o compoziție uimitoare. În ceea ce privește broșele, sunt inspirată de tendințele actuale ale modei în materie de haine și accesorii, plus iarăși propria imaginație și preferințele clienților.

De cât timp ai nevoie pentru a realiza o bentiță brodată manual? Dar pentru o broșă?

Timpul… e atât de dificil să răspund la această întrebare. Sunt tânără mămică cu o fetiță de 1 an și 2 luni, iar peste o lună mai aștept o fetiță. De aceea, când primesc o comandă, pun mult timp cu rezervă. O bentiță, dar și o broșă ar fi gata în 2-3 zile, dacă aș munci doar asupra lor, însă pentru executarea comenzii rezervez mereu 2-3 săptămâni, cu excepția cazurilor când clientul mă roagă să-i fac accesoriul pentru o dată anumită.

mamaplus

Care sunt prețurile, în medie, ale accesoriilor realizate de tine?

Prețul bentițelor variază între 550 și 700 de lei. Broșele: 300-450 de lei. Iar celelalte accesorii (crenguțe, cercei, coronițe) pot varia de la 100 până la 1000 de lei, în funcție de dimensiune și complexitate.

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

Pentru mine, cea mai neobișnuită comandă realizată până acum, a fost anul trecut, de 8 martie, un set de broșe în forma unei sticle de vin+ pahar la aceasta.

Unde îți pot găsi lucrările potențialii clienți?

Încă nu am un site web, dar îmi pot urmări creațiile pe paginile de Facebook și Instagram: Violina Accessories. Aici primesc toate comenzile.