mamaplus

Svetlana Popa pictează torbe eco. Dacă-ți pasă de mediul înconjurător, trebuie să ai și tu una!

0
//
18.11.2019

Dacă vrei să fii în pas cu moda și cu ecologia, trebuie să ai în garderobă o torbă creată de Svetlana, pe care s-o folosești atunci când mergi la o plimbare, în călătorie, la picnic, la piață sau în orice alt loc. Haideți să-i cunoaștem povestea și să facem cunoștință cu creațiile sale!

mamaplus

Cine este Svetlana Popa?

Am 24 de ani, sunt din Dubăsari, dar acum 4 ani m-am stabilit la Chișinău. Am studii în domeniul croitoriei, la început coseam draperii și pernuțe pentru un salon din oraș, însă-mi lipsea colaborarea cu oamenii, de aceea, de 2 ani activez în sfera vânzărilor.

Cum ți-a venit ideea să creezi torbe eco?

Ideea cu pungile mi-a venit când căutam un hobby care să combine cele două pasiuni ale mele: croitoria și pictura. Nu prea văzusem până atunci torbe prin oraș, așa că eram fascinată de ideea pe care o aveam schițată în minte.

Din ce materie primă sunt realizate aceste produse? 

La crearea torbelor, folosesc doar bumbac, în două nuanțe: negru și bej.

Prin ce se deosebesc de alte torbe de pe piața autohtonă?

M-am străduit să realizez torbe inedite, care să poarte amprenta mea. Am creat mai multe modele, cum ar fi cel cu tortițe colorate, setul mamă-fiică, cel negru cu desene aurii, cu buzunar și simple, cu și fără desen. 

mamaplus

Urmează să creezi și alte modele?

Am în plan să creez încă câteva modele, nu vreau să mă opresc aici, ci să evoluez în acest sens. Așa că, așteptați noutăți!

Care este prețul unei torbe?

Prețurile variază între 120 și 180 de lei, în funcție de numărul torbelor pe care le achiziționați, culoarea stofei și mărime, cele fără desen sunt 75 de lei, iar dacă cumpărați mai multe produse, puteți beneficia de până la 40% reducere.

Unde putem purta aceste torbe?

Cu siguranță, nu doar la cumpărături, dar și la plimbări, picnicuri, în călătorii, la serviciu (dacă nu este impus un dress-code). De asemenea, pot fi un cadou perfect pentru cei dragi.

Cum pot face rost de o torbă potențialii clienți?

Pe pagină de Facebook: afinaecobags și pe Instagram: _svetlana_popa. Pe ambele site-uri de socializare postez ultimele lucrări și modele.

mamaplus