mamaplus

Poartă primăvara la piept! Liudmila Apostol îți propune o colecție splendidă de mărțișoare

0
//
06.02.2020

Liudmila Apostol este un nume bine cunoscut în lumea hand-made-ului din Moldova. În fiecare sezon, meșterița ne surprinde cu lucrări noi, unele mai inspirate ca altele. Și cum doar o lună ne mai desparte de primăvară, îți prezentăm noua sa colecție de mărțișoare. Suntem siguri că-ți vor fura privirea!

mamaplus

Cu ce modele de mărțișoare vii în acest an?

Anul acesta vin cu câteva modele noi, confecționate din argilă polimerică și personalizate pentru fiecare persoană în parte. Fetițele vor purta cu drag la piept mărțișoare cu poante în miniatură, iar pe adulți îi surprind cu ghiocei, lalele, păsări și alte mici decorațiuni care bucură ochiul.

Care este sursa ta de inspirație?

Sursa mea de inspirație sunt fiicele mele și toate persoanele care îmi apreciază munca. Atunci când citesc mesaje sau comentarii frumoase de la cliente, cunscuți sau prieteni virtuali, inima mea se umple de bucurie și dorință de a crea ceva foarte frumos. Îmi place să uimesc, îmi place să fac ceva wow, mai ales când acest lucru e apreciat de cei din jur.

mamaplus

Care sunt prețurile mărțișoarelor?

Prețurile nu s-au modificat. Ca și anul trecut, mărțișoarele costă între 55 și 130 de lei.

Câte comenzi de mărțișoare ai avut în acest an?

În acest an, din păcate, am luat foarte puține comenzi. Am ales în schimb sănătatea și timpul petrecut cu familia mea. Nu pot să spun exact ce număr de mărțișoare trebuie să fac, dar  în listă am aproximativ 50 de cliente.

Care sunt cele mai solicitate modele?

Cele mai solicitate modele, ca și anul trecut, sunt lalelele. Doar că cu un an în urmă făceam lalele în cutie, iar anul acesta lalele în plic. O clientă le-a dat denumirea de "Mărțișoare Călătoare".

mamaplus
mamaplus

Cine sunt clienții tăi?

Clientele mele sunt toate doamnele, domnișoarele cu gust rafinat și care apreciază frumosul.

Cum putem face o comandă?

Cele mai istețe cliente s-au înscris în lista de mărțișoare încă din luna iulie. Anul acesta s-a completat lista foarte repede. Cu o săptămână înainte de 1 martie voi publica o poză cu tot ce voi avea în stoc pe pagina mea de Facebook

mamaplus