La soare te poți uita, dar la ele ba! Este vorba despre accesoriile strălucitoare, create de o tânără mămică din Bălți. Fiind în concediu de maternitate, Olesea a decis să-și urmeze pasiunea și să creeze accesorii pentru femeile care-și doresc să iasă din anonimat. Acum, cea mai mare dorință a meșteriței este să-și deschidă propriul magazin.

mamaplus

De cât timp faci accesorii? Cum a început totul?

Am doi ani de când confecționez accesorii. Am făcut lucruri hand-made până în ultimul trimestru de sarcină, după care am renunțat până când copilul a crescut un pic și aveam timp liber.

Navigând pe net, am descoperit cerceii lungi din ață, atunci abia ieșiseră în vogă, am căutat tare multă informație despre cum pot să-i execut, din ce ață și după mai multe încercări, am reușit să-i confecționez. I-am postat pe un site de socializare și am înțeles că trebuie să continui, deoarece am succes!

Ce accesorii putem găsi în atelierul tău?

Confecționez orice model de accesoriu: cercei eleganți, coronițe și crenguțe din perle pentru mirese, diferite accesorii pentru cap, cum ar fi cercuri, agrafe, etc.

De unde te inspiri? Ții cont de tendințe?

Da, cu siguranță. Mereu urmăresc tendințele, mă inspir de pe internet, dar mai mult chibzuiesc sigură cum și unde să aranjez orice piatră și mărgică.

mamaplus

Poți să ne dai câteva prețuri ale accesoriilor realizate de tine?

Prețurile variază între 190 și 1600 de lei. Cele mai scumpe sunt coronițele, deoarece necesită mai multă muncă.

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

Cea mai neobișnuită comandă am avut-o recent, o mireasă m-a provocat să-i execut o coroană nimb. Am muncit mult la ea, însă rezultatul a fost spectaculos și a întrecut așteptările mele.

Unde îți pot găsi lucrările potențialii clienți?

Deocamdată muncesc acasă, fiind în concediu de maternitate, însă visez să-mi deschid un magazin pentru accesoriile mele sau cel puțin să închiriez o încăpere. Până când, clienții mă pot găsi pe paginile de Facebook și Instagram.

Ce lucrări mai urmează să realizezi?

Urmează să realizez modele noi de cercei, o colecție de căciulițe de iarnă și să accept orice provocare de la clientele mele.

mamaplus