Natalia este o tânără mămică, pasionată de flori și de culorile acestora. Designul floral îi permite să dea frâu liber imaginației și să creeze deosebite buchete pentru mirese în cea mai importantă zi din viața lor. Din mâinile sale iau naștere aranjamente unice și pline de eleganță, care pun în valoare frumusețea autentică a florilor. Natalia acordă o atenție specială compozițiilor și ține cont nemijlocit de preferințele mireselor cu care interacționează. Află care sunt cele mai rezistente buchete, ce tendințe au apărut în 2019 și ce sfaturi are Natalia, în calitate de florist, pentru cei care intenționează să-și organizeze o nuntă de vis.

Cum a început pasiunea ta pentru flori?

Dorința de a crea și a împărți frumosul a fost dospită în mine din copilărie, de către părinții mei. Prima compoziție floristică creată a fost pentru ei, cu ocazia aniversării căsniciei lor. Ulterior, au urmat alte ocazii în care îmi reușea să-i surprind pe cei dragi. Una dintre acestea a fost cununia prietenilor, pentru care am creat primul buchet al miresei și butoniera mirelui. Apoi, nunta surorii mele și tot așa mai departe.

Cine îți susține activitatea? Cine te ajută să creezi buchetul miresei?

Buchetul miresei, butoniera mirelui, a nașului, brățara nașei – toate le creez de sine stătător. Cât ține de susținere, o primesc din partea familiei și a mireselor mulțumite.

Din ce a fost compus primul aranjament floral?

Din flori de sezon: crizanteme, flori de topinambur și verdeață suculentă.

Ce trebuie să știe o mireasă atunci când își alege buchetul? E mai bine să apeleze la ajutorul unui expert în domeniu?

Trebuie să știe să-și asculte vocea interioară și să încerce să descrie în detaliu preferințele sale în materie de buchet unui expert în domeniu.

Ce tipuri de flori sunt în topul preferințelor mireselor?

Bujori și trandafiri.

Care sunt cele mai rezistente variante de buchete?

Printre florile rezistente, folosite la crearea buchetului miresei, se pot enumera: frezia, trandafirul, calla, mușețelul, crinul și orhideea. Totuși, secretul buchetului rezistent constă nu doar în flori, ci și în anumite secrete ale floristului.

Cât timp necesită realizarea unui buchet?

Realizarea conceptului durează aproximativ 3-4 ore. Acest timp nu include achiziționarea florilor și accesoriilor, întâlnirea cu mireasa pentru discutarea preferințelor.

Unde pot fi admirate lucrările tale?

Recent am creat o Pagină de Facebook – Buchetul Meu.

Inițial, nu mi-am propus să transform hobby-ul în „afacere”. De aceea, pe Pagină, viitoarele mirese vor putea admira doar câteva dintre lucrările mele. Însă, odată cu începerea sezonului de nunți, Pagina va fi suplinită cu fotografiile buchetelor viitoarelor mirese, care au ales să lase grija pentru compoziția floristică mie.

Cât de scumpe sunt buchetele pe care le creezi?

Prețul depinde de preferințele miresei. 

Care sunt tendințele în 2019 și ce culori găsim în buchetul miresei?

- Buchet mic și cu caracter;
- Buchet în nuanțe coral;
- Stil rustic, flori mari, aranjat creativ și haotic concomitent;
- Buchet mono, dintr-un tip de floare;
- Buchet din flori albe, cu o singură nuanță aprinsă. Combinație de alb și marsala, spre exemplu.

Cu siguranță ești implicată în mai multe activități. Care sunt acestea și cât de importante sunt ele pentru tine?

Sunt angajată în cadrul unei companii de telecomunicații. În plus, de doi ani mai sunt și mamă de baiat. Crearea buchetelor de mireasă este o pasiune ce mă ajută să mă detașez de rutina zilnică și care, între timp, a suplinit lista mea de activități.

Ce sfaturi poți să oferi viitoarelor mirese?

Din dorința de a organiza o nuntă perfectă, pentru multe mirese, pregătirile de eveniment ajung să fie o doză bună de emoții. Tot ce pot spune din propria experiență și din experiența multor mirese cu care am interacționat este: fiți fericite, savurați din plin aceste momente unice și fiți sigure – nunta voastră va fi una specială și se va desfășura în cel mai frumos mod!