Tot mai mulți părinți aleg pentru copiii lor jucării tricotate. Acestea au o mulțime de avantaje, cum ar fi: sunt hipoalergenice, sigure, plăcute la atingere, accesibile și stimulează creativitatea celui mic. Dacă vrei să faci un cadou util copilașului tău, poți alege din colecția Nataliei, care este de-a dreptul impresionantă.
 

mamaplus

Când ai început să tricotezi jucării?

Tricotatul este hobby-ul meu, care s-a transformat într-un job ce îmi aduce venit. Am învățat să tricotez de la vârsta de 13 ani, însă jucării realizez din anul 2019. 

La început eram curioasă dacă voi reuși să împletesc o jucărie. Luând în calcul că sunt mama unei fetițe minunate, am decis să-i creez o jucărie din desenul animat preferat. Până la urmă, copiii sunt cea mai bună sursă de inspirație pentru fiecare din noi.

Ce lucrări mai putem găsi în portofoliul tău?

În portofoliul meu veți putea găsi o varietate largă de jucării, pături pentru copii, genți și coșuri pentru casă.

Care este jucăria pe care ai realizat-o cel mai greu și de ce?

Procesul de împletire a jucăriilor este foarte simplu. Însă, cea mai complicată lucrare pentru mine a fost anume prima jucărie, deoarece nu mai lucrasem în tehnica amigurumi până atunci.

De ce părinții ar trebui să aleagă jucăriile hand-made create de tine?

Simplu, pentru că la crearea fiecărei jucării depun multă căldură și iubire.

mamaplus

Le realizezi după propriile idei sau și la comandă, după preferințele clienților?

Fiecare produs este realizat în funcție de dorințele clientului, iar în timpul procesului, acesta poate interveni cu anumite schimbări, în limitele posibilului, pentru a obține, într-un final, rezultatul dorit. Dar am în portofoliu și jucării pe care le creez așa cum îmi doresc, în funcție de dispoziție.

Care sunt prețurile jucăriilor?

Prețul depinde de mai mulți factori, iar unul dintre ei este tipul firului pe care-l folosesc. De asemenea, fiecare produs este exclusiv și nu pot fi realizate două jucării identice. Dar, în principiu, prețurile sunt foarte accesibile. 

Cine sunt clienții tăi?

Majoritatea clientelor mele sunt mămici, dar am solicitări și de la tătici iubitori. 

Unde te găsesc potențialii clienți?

Îmi puteți vedea lucrările pe pagina de Instagram, dar deseori veți auzi recenzii și de la clienții mei fideli.

Cu ce lucrări planifici să-ți mărești colecția?

În viitorul apropiat, îmi doresc să realizez o colecție de păpuși de interior. 

mamaplus