Ce poate fi mai frumos decât o afacere care să-ți aducă satisfacție atât ție, cât și altor femei din întreaga lume? Mirabela a găsit răspunsul acum 8 ani, când s-a aventurat în lumea accesoriilor, creând lucrări spectaculoase, ce scot din anonimat orice outfit. Haideți să admirăm o mică parte din colecția de accesorii a meșteriței!

mamaplus

De cât timp faci accesorii? Cum a început totul?

Pasiunea mea de a crea bijuterii handmade a început în anul 2012, după ce am absolvit facultatea. Prima mea bijuterie a fost un colier de tip guler, care era în trend pe atunci. Pentru că în comerț nu se găseau la acea vreme, am început să am succes la crearea anume a acestor tipuri de accesorii. Astfel am început să-mi dezvolt fantezia și să creez diverse modele.

Ce accesorii putem găsi în colecția ta?

La moment creez practic orice tip de accesoriu, urmând tendințele, cele mai de top fiind cercurile de tip turban, cele împletite, fundițele, dar și coliere cu perle sau cerceii și brățările.

În colecțiile mele puteți găsi atât bijuterii care se potrivesc ținutelor de zi, cât și ceva mai sofisticat și individual, precum seturile pentru mirese.

De unde te inspiri?

Cel mai mult mă inspir de la meșterițele și designerii ruși sau ucraineni, dar și urmând tendințele modei în fiecare sezon.

Care sunt prețurile, în medie, ale accesoriilor realizate de tine?

Prețurile depind de calitatea materialelor folosite, dar și de dificultatea executării, în mediu o broșă este 300 de lei, o pereche de cercei variază de la 250 la 500-600 de lei, fundițele sunt 150-250 de lei.

mamaplus

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

De fapt, toate lucrările mele sunt neobișnuite, pentru că sunt create manual și nu seamănă între ele, chiar dacă repet modelul, nu iese identic 100%.

În ce țări au ajuns creațiile tale?

În toți acești ani am expediat lucrări în multe colțuri ale lumii, ajungând în Italia, Franța, Germania, România, Canada, chiar și SUA.

Unde îți pot găsi potențialii clienți lucrările?

La moment, lucrările mele pot fi achiziționate doar online, dar în viitorul apropiat urmează să înființez un show-room pentru a fi mai aproape de clienți.

De obicei, clientele mă găsesc, venind din recomandările altor cliente, dar și din postările mele pe rețelele de socializare. Sunt cliente care pot comanda câteva accesorii deodată și mereu rămân mulțumite.

Cu ce accesorii planifici să-ți mărești colecția în viitor?

Urmează să pregătesc o colecție de bijuterii pentru toamnă, însă încă nu mi-aș dori să divulg mai multe detalii. Veți vedea neapărat noutățile, urmărind pagina mea de Instagram!

mamaplus