Iulianna modelează lutul polimeric de aproximativ doi ani. Meșterița are o mulțime de lucrări în portofoliu, atât pentru maturi, cât și pentru copii. Dacă ai de făcut un cadou special unui om drag, ai încredere în mâinile acestei tinere mămici!

mamaplus

Când ai început să faci căni cu aplicații din lut polimeric?

Mi-a venit ideea să modelez din lut polimeric cu aproape doi ani în urmă. Am văzut o cănuță pe rețelele de socializare și mi-am zis că trebuie să încerc și eu. Am făcut-o. Faptul că mi-a reușit, m-a făcut să nu mă mai opresc.

Cum și unde ai învățat să modelezi atât de bine lutul polimeric?

Am căutat informații și am privit multe masterclass-uri pe parcursul acestor doi ani. Zi de zi caut secrete și încerc ceva nou. Nu am făcut cursuri, am luat lutul și am modelat direct pe cană. Atât!

Am văzut pe pagina ta o mulțime de modele. De unde ai atâta inspirație?

Mă inspiră foarte mult natura. Toamna simt cel mai mare val de inspirație, dar mereu sunt și în căutare de idei pe internet. În plus, discut și cu persoana care dorește să comande o cănuță, astfel la final iese ceva deosebit.

mamaplus

Ce lucrări putem găsi în atelierul tău?

În atelierul meu puteți găsi cănuțe tematice pentru cei mici și pentru maturi. De asemenea, ulcioare și tablouri modelate cu lut polimeric, huse și brelocuri, magneți pentru frigider și broșe. Orice obiect poate fi modelat cu acest lut.

Creezi doar la comandă sau ai și un stoc de produse?

Încerc mereu să am câte ceva și în stoc, dar nu prea reușesc să o fac, deoarece fiind mama unui copil de 3 ani - e complicat. Din acest motiv, dorințele cumpărătorilor sunt pe primul loc!

Unde te pot găsi potențialii clienți?

Toate lucrările sunt postate pe paginile de Instagram sau Facebook. Acolo și mă găsesc toți cei interesați de creațiile mele.

Cu ce produse planifici să-ți îmbogățești colecția în viitor?

Am foarte multe idei și gânduri legate de acest hobby. Aș vrea să fac ceva ce încă nu a făcut nimeni și să-mi transform pasiunea într-o afacere de succes.

mamaplus