mamaplus

Îți dorești un carusel muzical pentru bebelușul tău? Ecaterina Anufrienko le creează pe cele mai originale

0
//
22.11.2019

Ecaterina este o tânără originară din Siberia, care s-a stabilit în Moldova de aproximativ 5 ani, de dragul persoanei iubite. După o întâmplare tragică din viața sa, femeia a decis să se dedice muncii hand-made, începând  să creeze diverse produse pentru bebeluși. Acum, se poate lăuda cu o colecție impresionantă de borduri, jucării, carusele muzicale și alte lucruri utile, care colorează viața celor mici.

mamaplus

Când ai început să realizezi produse hand-made pentru bebeluși?

Am început să croiesc diverse accesorii pentru odăile copiilor la începutul lui 2017, după o tristă circumstanță a vieții mele și anume pierderea copilului în primele faze ale sarcinii. Aș putea spune că această ocupație a fost cel mai bun medicament din acea perioadă, după cum se spune, toate evenimentele din viața noastră duc la ceva.

Care a fost prima ta lucrare?

Primul lucru pe care l-am cusut a fost un set de borduri și o pătură pentru copilul prietenei mele. Pur și simplu m-am îndrăgostit de acele creații „pufoase”, de acolo a și apărut numele “Bubble House”. Astfel, un simplu hobby s-a transformat într-o ocupație care-mi aduce maximă satisfacție.

Ce lucrări putem găsi în portofoliul tău?

În acest moment, gama de produse este destul de variată: diverse modele de borduri, pături, cuiburi, jucării, seturi de lenjerie de pat, carusele muzicale, coșuri pentru jucării, organizatoare și multe altele, care pot fi utile mamei și bebelușului.

Care este sursa ta de inspirație?

Le sunt foarte recunoscător clienților mei, care vin cu idei noi și interesante pentru borduri sau alte produse. Realizez fiecare comandă cu mare plăcere. Există, de asemenea, multe idei pe internet, pe care vreau să încerc să le realizez.

mamaplus

Care sunt cele mai solicitate produse?

Cele mai populare produse sunt bordurile din perne. De asemenea, ân ultimul timp, am tot mai multe comenzi de carusele muzicale cu jucării.

Produsele sunt create după propriile idei sau și la comandă, după preferințele clienților?

Fiecare comandă este discutată individual: culori, tip de țesătură, dimensiune. Pentru că vreau să-mi văd clienții fericiți și mulțumiți, cu siguranță, țin cont de părerile lor și sunt atentă la fiecare detaliu.

Cine sunt clienții tăi?

Clientele mele iubite sunt femeile însărcinate și mămicile. Uneori, bunicile, dar nu foarte des. Viitoarele mămici sunt nerăbdătoare și dau dovadă de multă responsabilitate atunci când trebuie să aleagă ținuta pătuțului, iar eu sunt foarte bucuroasă să primesc feedback și fotografii cu produsele create de mine. Acestea mă motivează și dau sens muncii mele.

Unde te găsesc potențialii clienți?

Pe paginile de Instagram și Facebook: “Bubble House”.

Ce planuri de viitor ai legate de această pasiune?

În viitor, aș dori să mă dezvolt și să lucrez în continuare în această direcție, deoarece această muncă este cu adevărat ceea ce vreau și îmi place să fac!