Prezentatoarea TV Daniela Ciocanu a povestit în cadrul unui interviu recent despre momentele dificile prin care a trecut, alături de soțul său, atunci când au decis să devină părinți. Totul a început de la diagnosticul dur, care a răsunat ca un verdict pentru cei doi.

”Atunci când mi-am dorit un copil, medicii mi-au spus că sufăr de infertilitate de 8 ani și este imposibil să concep un copil pe cale naturală, doar in vitro. Să știți că eu mă consider toată viața o norocoasă. În fiecare dimineață, când mă trezesc, eu cred în norocul meu. Chiar dacă medicul îmi spunea că pot concepe un copil doar in vitro, în capul meu, optimista incurabilă din mine îmi tot spunea – o să fie, o să fie…”

În luna august 2018, Daniela și soțul ei au decis să meargă în vacanță, înainte de procedurile necesare.

”Am avut noroc că am ales Croația, pentru că nu aș mai merge în viața mea acolo, de plictisitor ce a fost. Respectiv, nu era o altă ocupație decât să mă iubesc cu soțul. Noi aveam o vilă la poalele munților, în zare se vedea marea, care nu mi-a plăcut deloc pentru că e cu pietre, arici și intrări incomode. Țin minte că era penultima zi și am zis să mă bronzez totuși un pic. Totuși, când am vrut să-mi bronzez spatele am simțit un disconfort și nu puteam sta pe burtă. Pe atunci nici nu-mi dădeam seama că eram cu Miranda în burtică. Când ne-am întors acasă din vacanță nu aveam niciun simtom, dar totuși am decis să fac un test și… eram însărcinată!”

După un șir de teste, Daniela a aflat că era însărcinată, însă au mai așteptat o săptămână cu soțul, până s-au convins că embrionul este localizat corect. ”Când am văzut să punctulețul stă acolo unde trebuie, am dat noutatea părinților și prietenilor.”, mai spune Daniela.

Cum s-a dezvoltat ulterior sarcina Danielei Ciocanu, află în acest interviu.

Menționăm că în prezent, Daniela și soțul său Victor se bucură din plin de faptul că sunt părinții Mirandei, care are deja 8 luni și este o fetiță sănătoasă și tare dulce.

mamaplus
mamaplus