Taisia este femeia care și-a transformat hobby-ul într-o afacere, iar acum se bucură de primele succese. Aceasta este pasionată de lucrurile create manual, iar în atelierul său putem găsi o mulțime de modele de genți croșetate, potrivite pentru orice femeie.

mamaplus

Când și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru croșetă?

Tricotez încă din copilărie. Străbunica mea m-a învățat, dar numai cu andrele. Am încercat să croșetez acum aproximativ un an, pentru mine. Am reușit și am decis să-mi transform acest hobby într-o afacere.

Care este activitatea ta de bază?

Acum 3 luni, mi-am deschis un magazin în care vând toate produsele croșetate. Așa că, acum aceasta este ocupația mea principală. Nu am nimic de-a face cu designul. Sunt psiholog de profesie, dar mi-a plăcut întotdeauna să creez lucruri frumoase.

Care este sursa ta de inspirație?

Mă inspiră procesul creativității și al muncii în sine. Îmi place să inventez un lucru și apoi să încerc să îl creez. Astfel mă autodezvolt, prin creativitate și dorința de a merge mai departe și de a crea ceva nou.

Ce produse croșetate putem găsi în atelierul tău?

Inițial, linia de produse era extinsă. Acum, însă, avem 3 direcții: papuci, coșuri și genți. În viitor, se va pune mai mult accent pe genți.

mamaplus

Cât timp îți ia să faci o geantă cap-coadă și cât costă?

Timpul de realizare a genții depinde de complexitatea modelului. De obicei, durează de la 3 până la 5 zile. Prețurile variază de la 850 la 1900 de lei.

Cine te-a susținut de la început și ai vrea să-i mulțumești pentru asta?

Mereu mi-a fost alături iubitul meu. A crezut în ideile mele încă de la început și mi-a spus că voi reuși.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

Clienții pot plasa o comandă fie în magazin, fie scriindu-mi pe pagina de Instagram: DESU. După asta, discutăm deja preferințele individuale.

Sursa: Mamaplus.MD