Mânuiește mașina de cusut cu desăvârşire şi face femeile din Moldova mai sexy! Vorbim despre Cătălina Osipov Gontea, o tânără mămică din Chişinău, care creează lenjerie intimă pentru dame extrem de senzuală. Zice că cel mai des se întâmplă să lucreze nopţile, pentru că ziua are nobila şi dificila sarcină de a fi mamă! Creaţiile sale uneori sunt delicate şi fine, iar alteori indecent de sexy. Vedeţi cum a început totul şi cât de tare a inspirat-o maternitatea pe Cătălina.

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică Cum ți-a apărut ideea de a crea lenjerie intimă pentru femei?

Crearea lenjeriei intime pentru dame a fost o treaptă foarte spontană în viața mea! De fapt, nu eu mi-am ales această ocupație, ci ea m-a ales pe mine. Într-o noapte, lucram la un set de lenjerie pentru o persoană dragă. Atunci, pur și simplu, m-am îndragostit de această ocupație, a mai fost nevoie și de câteva aprecieri și am prins la curaj pentru a începe să fac doamnele fericite prin creațiile mele.

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică Ce experiență ai în domeniul croitului sau a designului vestimentar?

In spatele acestor lucrări stau ani de studii la Colegiul Tehnologic, unde am învăţat cu drag arta designului vestimentar. Profesorii mi-au insuflat dragostea şi cunoştinţele, pe care le aplic acum. Dar, pe lângă asta, dragostea mea faţă de designul vestimentar se trage încă din fragedă copilărie, pe la 5-6 ani, când rochiţele păpuşilor le confecţionam cu drag din bucăţele de stofă tăiate de la rochiile mamei. Chiar şi atunci eram tare lăudată.

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică Din ce stofă sunt creaţiile tale?

În prezent folosesc mai multe stofe. Desigur materia primă de bază rămâne dantela - dragostea mea faţa de această stofă nu va dispărea niciodată! Lucrez cu cele mai calitative dantele, pe care le găsesc pe piaţa noastră şi din ţările vecine.

La fel, folosesc bumbacul, tricotul, mătasea, broderia, biflexul. Periodic încerc diferite stofe pentru a diversifica modelele.

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică Cine sau ce te inspiră?

Inspiratia vine din lucrurile mici, de la zâmbetul fetiţei mele, de la dispoziţia pe care o am sau de la bucată de stofa ce-mi stă pe masă.

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică Cum reușești să faci față comenzilor, dar şi să oferi maximă atenție fetiței tale?

E greu, dar e posibil! Am mare noroc de fetiţa mea foarte înţeleaptă şi deşteaptă de mică. Înţelege că mami trebuie să creeze frumosul şi încearcă să se distreze lângă mine, le facem pe toate împreună, dar desigur, cel mai des se întâmplă să lucrez nopţile, fiindcă ziua oricum sunt mamă!

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică Care-i preţul lenjeriei pe care o creezi?

Preţurile diferă de la set la set, la fel ca şi timpul executării lor. În linii generale, preţul unui set de bralett cu chiloţei porneşte de la 400 de lei, un set de sutien cu chiloţei costă de la 700 de lei.

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică Care-ți sunt limitele? Planifici să extinzi afacerea?

Da, desigur! Planurile sunt măreţe, dar le dau viaţă doar după ce îmi văd micuţa la grădiniţă. Totuşi până atunci mă simt foarte responsabilă faţă de ea. Vreau să-i ofer cât mai mult timp şi atenţie.

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică Ce le recomanzi mămicilor care vor să se avânte în afaceri, chiar în perioada maternității?

Pe cât e de frumos, pe atât e de greu să fii mamă. Atâta timp cât aveţi dorinţa de a face ceva şi acel ceva nu taie din atenţia celui mic, încercaţi, faceţi, creaţi. Totuşi este foarte important ca postura de a fi mamă să nu treacă pe al doilea loc.

Face femeile din Moldova mai sexy! Vedeţi ce lenjerie intimă creează o tânără mămică

Sursa: Mamaplus.MD