Ecaterina este mama a două fetițe, Gloria, de 2 anișori și Rebecca, de o lună. Fiind în concediu de maternitate, meșterița și-a descoperit pasiunea pentru croșetă și de atunci creează genți și rucsace pentru orice gust și buget. Haideți să-i aflăm povestea!

mamaplus

Când ți-a venit ideea să creezi genți?

Ideea de a crea gentuțe mi-a venit când eram însărcinată cu fiica mea mai mare, Gloria. A venit o prietenă în vizită și mi-a arătat cum se confecționează. Apoi, deja m-am aprofundat în acest domeniu, procurând lecții video de la meșteri din Ucraina și Rusia.

Care era activitatea ta înainte de apariția copiilor?

Activitatea mea de bază înainte de concediu de maternitate era expert în creditare. Nu m-am gândit vreodată că îmi va plăcea croșeta atât de mult, deoarece la școală, la educația tehnologică, nu mi-a plăcut deloc nici acul să îl țin în mână, nici croșeta.

Care este sursa ta de inspirație?

Sursa principală de inspirație este Internetul și deja când încep a croșeta îmi vin în minte noi idei, pe care le aplic în practică.

În cât timp croșetezi o geantă și care este prețul lucrărilor tale?

N-aș putea să spun în cât timp, deoarece le croșetez atunci când fetele dorm și am puțin timp liber sau când soțul se ocupă de treburile casnice, ca eu să reușesc să-mi duc lucrările la bun sfârșit. Costul gentuțelor începe de la 500 de lei și ajunge la 1200 de lei.

Ce categorie de femei cumpără aceste genți create manual?

Primele mele cliente au fost prietenele, după care au apărut și alte femei. Lucrul manual nu este iubit de toți, deci există o categorie de femei care vor să investească într-o gentuță lucrată manual și altă categorie, care vrea una de brand sau pur și simplu din piele.

Cine te-a susținut de la început și ai vrea să-i mulțumești pentru asta?

Cea mai mare susținere vine din partea soțului, el mă încurajează în toate, când eu zic gata, el spune că pot și trebuie să îmi duc visurile până la capăt. Îi mulțumesc din tot sufletul.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

Pentru a comanda o gentuță, trebuie să-mi scrie pe pagina de Facebook sau Instagram, să discutăm toate detaliile despre culoarea benzii, culoarea furniturii și modelul ales. Livrez gentuțe peste tot în lume. Gențile mele au ajuns în Marea Britanie, Germania, Franța și Italia.

mamaplus