Are o dragoste aparte pentru design de când se ține minte, dovadă sunt și schițele de prin toate caietele din liceu. Însă, a început să-și vadă visul cu ochii în timpul sarcinii, când și-a creat prima rochie de seară. Odată cu apariția fetiței sale, ideile au început să vină una după alta, iar Diana se străduie să le pună pe toate în practică. Admirați-i creațiile de poveste pentru micile fashioniste!

mamaplus

Cum și când a început povestea ta în domeniul modei?

Păi, pot începe de la caietele din liceu, dacă le răsfoiai de la capăt în toate puteai găsi desenate diferite modele de haine pentru dame. Nu aveam vreun vis atunci, pur și simplu o ocupație mai mult de plictiseală, exact cum alții își fac semnătura la nesfârșit pe o foaie.

Peste câțiva ani, mi-am achiziționat totuși o mașină de cusut, deși nu aveam nicio idee în domeniu și experimentam uitându-mă după hainele din garderobă.

Mai târziu, mi-am cusut o rochie de seară din mătase și dantelă, fiind însărcinată în 8 luni, nu găseam pe piață ceva potrivit atât burticii, cât și evenimentului.

Apoi îmi doream ceva deosebit pentru fetița mea, astfel ea la cele 6 luni avea deja prima rochie neagră.

Un pic mai târziu am absolvit școala de design vestimentar și încet m-am apucat de creat.

Dacă ai defini activitatea ta de designer prin trei cuvinte, care ar fi acelea?

Curaj, muncă și magie!

De ce anume hăinuțe pentru copii?

Pentru că m-am îndrăgostit de ele, fiind atât de micuțe, primesc o plăcere imensă în momentul creației.

Te-ai gândit să creezi și pentru maturi?

Sigur, practic pentru toate evenimentele de până acum mi-am făcut singură rochiile, însă m-am oprit aici, chiar de îmi doresc mult, e doar la nivel de idee.

Cine sunt cumpărătorii tăi?

În mare parte mamele cumpără pentru micuțele lor prințese, dar lumea mai procură pentru botez sau pentru a face pur și simplu un cadou.

mamaplus

Cât de accesibile sunt prețurile ținutelor?

Prețurile sunt relativ medii, oricine își poate permite un anumit produs Chip Chip.

Din ce stofe sunt realizate ținutele și pentru ce culori optezi cel mai des?

Aleg stofe potrivite pentru copii, naturale, catifelate, finuțe și poate ceva mai deosebit (stofă seminaturală) când vine vorba de o rochie de ocazie, care nu o porți în fiecare zi. Eu aș face doar hăinuțe albe, dar nu depinde de mine alegerea, chiar și fetița mea îmi cere să îi fac rochițe roz sau portocalii în majoritatea cazurilor.

Ce preferințe au clientele?

De obicei, aleg din exemplele expuse pe pagină sau discutăm împreună anumite detalii ce țin de model, culoare...

Ai putea oferi câteva recomandări de stil pentru mămicile cu pici?

Ce nu-mi place mie e atunci când văd un copil deghizat cu haine care nu sunt deloc comode.

Recomand să opteze pentru stofe potrivite și vârstei, și sezonului, stofe naturale și unele seminaturale.

Să renunțe la tot felul de sclipici, paiete și stofe în care nu respiră pielea celui micuț, aceste detalii pot fi folosite mai mult pe post de accesori: fundiță, gentuță, etc.

De ce surprize vom avea parte în viitorul apropiat de la brandul Chip Chip Boudoir?

Îmi doresc enorm să lărgesc domeniul cu haine pentru maturi, cu rochii pentru viitoare mămici, pe care le văd frumoase, comode și desigur accesibile, mai apoi diferite articole pentru camera copiilor, atât utile cât și decorative și desigur un posibil magazin online.

mamaplus