Cristina și Denis Cucer formează o familie împlinită și fericită, mai ales din luna octombrie a anului trecut, când au devenit părinții lui Kevin. Odată cu băiețelul lor s-a născut și ideea unei mici afaceri. Ziua, cei doi muncesc și își cresc fiul, iar noaptea împletesc pături moi, pufoase și colorate pentru bebeluși.

mamaplus

Când ai început să împletești pături și cum ți-a venit ideea?

Anul trecut, în timpul sarcinii, eram mereu în căutarea celor mai frumoase lucruri pentru băiețelul meu. Îmi doream să aibă o cameră de poveste. Cel mai mult îmi doream un pătuc ca pentru un rege (așa îl numim pe bebe). Am mers la shopping la Tiraspol, în vitrina unui magazin am văzut o pătură croșetată de la care nu-mi puteam lua ochii, doar că era de culoarea roz. Am stat mult cu gândul la acea păturică pufoasă până când am decis să văd cum se confecționează, mi-am luat ața necesară și ce credeți? Am reușit! Soțului i s-a părut interesant procesul, așa că a încercat și el, astfel am început ambii a împleti. Într-o singură noapte, am realizat 5 pături pentru bebeluși, pe care le-am vândut cu succes.

Această îndeletnicire reprezintă un mod de a obține profit sau este doar o pasiune pentru voi?

Am început să împletesc din plăcere, dar am ajuns să vindem păturile chiar din prima zi, având tare mulți doritori. Pentru că aveam multe produse, mai în glumă, mai în serios, am postat câteva poze pe internet, astfel munca noastră s-a vândut ca pâinea caldă. Aveam atâtea comenzi, că nu reușeam să le fac față, iar după ce am revenit la serviciul de bază, am început a împleti noaptea, în doi. E obositor să fii și mamă, să ai și job și să faci față acestei pasiuni, dar când îți place ceea cu ce te ocupi, nimic nu mai contează!

mamaplus

Cât costă, în medie, o păturică pentru bebeluși?

Păturile pentru nou născuți 90/90-450 de lei, 100/100-500 de lei,110/110-550 de lei, iar livrarea este gratuită. Luând în calcul că majoritatea clientelor noastre sunt graviduțe și mămici, ne-am gândit că ar fi frumos să le aducem produsul până la ușă.

Unde putem admira lucrările voastre?

Toate lucrările pot fi văzute pe pagina de Facebook, acolo unde ne puteți scrie dacă vă doriți o pătură moale și pufoasă pentru bebelușul vostru.

Ce sfat le-ai putea oferi mămicilor care-și doresc să înceapă o activitate creativă?

Aveți încredere în voi și încercați, sunt sigură că fiecare pasiune poate da roade frumoase, dacă este făcută cu plăcere.

mamaplus