mamaplus

Daniela Marin creează jucării ecologice, perfecte din primele zile de viață ale bebelușilor

0
//
31.03.2020

Jucăriile Danielei sunt moi, colorate, drăgălașe și, cel mai important, plăcute la atingere. Tocmai de aceea, sunt perfecte din primele zile de viață ale bebelușilor. Pe lângă animăluțele croșetate, meșterița creează și decorațiuni personalizate pentru odăile copiilor, pe care le puteți admira și voi!

mamaplus

Când ai început să realizezi jucării?

Am învățat și am început să realizez jucăriile croșetate în primăvara anului 2019, aflându-mă în concediu pentru îngrijirea copilului.

Care este sursa ta de inspirație?

Sursa mea de inspirație este fetița mea de 1 an și 6 luni, primele jucării le-am creat pentru ea.

Mi-am dorit să îi ofer jucării ecologice și desigur am ales modele care să îi captiveze atenția și să o facă fericită.

Ce lucrări mai putem găsi în portofoliul tău?

În portofoliul meu puteți găsi jucării croșetate din fire de bumbac, din pluș și rame decorative personalizate cu jucării croșetate.

Care este jucăria pe care ai realizat-o cel mai greu și de ce?

Nu am vreo jucărie pe care am realizat-o greu, eu mă relaxez atunci când croșetez și de fiecare dată sunt nerăbdătoare să văd rezultatul final.

De ce părinții ar trebui să aleagă jucăriile hand-made create de tine?

Jucăriile handmade reprezintă idei de cadouri speciale prin care se poate transmite iubire și atenție. Indiferent de vârstă, cu toții iubim jucăriile, iar jucăriile croșetate sunt mai apreciate deoarece sunt lucrate individual, cu multă dedicație. Fiecare produs este lucrat cu atenție pentru a fi cât mai sigur pentru copii, sunt din fibre naturale, fiecare detaliu are prindere de siguranță, iar membrele sunt cusute cu atenție pentru a fi cât mai rezistente, umplutura este hipoalergenică, iar materialele folosite sunt moi și plăcute la atingere.

mamaplus

Le realizezi după propriile idei sau și la comandă, după preferințele clienților?

Multe jucării le-am adaptat după propriile idei, pentru altele m-am inspirat de pe internet, dar cel mai mult îmi place atunci când clienții vin cu idei noi și împreuna realizăm ceva inedit.

Care sunt prețurile jucăriilor?

Prețul jucăriilor variază între 200 și 500 de lei.

Cine sunt clienții tăi?

Clienții mei sunt toate persoanele care au admirație față de lucrările handmade, mămicile cu pici și bunicuțele grijulii.

Unde te găsesc potențialii clienți?

Potențialii clienți ma pot găsi pe:

Instagram: babyroommd

Facebook: amigu-room baby

Cu ce lucrări planifici să-ți mărești colecția?

Am multe idei pe care aștept cu nerăbdare să le pun în practică, urmăriți-ne pe Instagram și Facebook.

Care este ocupația ta de bază?

De profesie sunt contabil într-o companie internațională. Mereu am fost pasionată de arta Handmade și acum am șansa și să îmi pun ideile în practică.

mamaplus