Daniela este o tânără mega-talentată, multilateral dezvoltată. Pe lângă studii și job, aceasta reușește să facă față pasiunilor pe care le are și vă asigurăm că nu sunt puține! Faceți cunoștință și voi cu food bloggerița Daniela Diaconu.

mamaplus.md

Când ai descoperit pasiunea pentru gătit?

Pasiunea pentru gătit am descoperit-o la vârsta de 13 ani.

De la cine ai moștenit-o?

Această pasiune am moștenit-o de la mămica mea .

Cu ce scop ai creat blogul?

Am creat blogul cu scopul de a împărtăși rețetele mele interesante.

Blogul îți aduce doar satisfacție sau și profit?

Blogul meu culinar, pe care îl administrez, îmi aduce doar satisfacție și sunt mândră de asta.

Ce preferi să gătești?

Absolut orice, de la ciorbe, supe, salate, până la bucate din carne și deserturi.

Ai avut vreun experiment nereușit la bucătărie?

Experimente în bucătăria mea au fost și continuă să fie, din fericire toate au fost reușite, deoarece sunt mereu atentă la detalii.

Ce hobby-uri mai ai?

Pe lângă pasiunea de a găti și faptul că sunt blogger culinar, mai sunt și pictoriță, scriitoare de poezii și povestiri inspirate din viața reală, atât pentru copii, cât și maturi, make-up artist și, de asemenea, realizez lucruri hand-made (obiecte croșetate, copaci și bijuterii din biser, bijuterii din lut polimeric etc.)

Cum reușești să faci față tuturor pasiunilor, dar și studiilor?

Pe lângă toate pasiunile/ hobby-urile menționate mai sus sunt și studentă, fac a doua facultate, paralel activez în calitate de Sales & Marketing Specialist, dar atunci când există dorință, totul devine posibil și reușesc să fac față tuturor lucrurilor... după serviciu reușesc să mă delectez și cu o lectură plăcută.

Care sunt planurile tale pentru viitor?

Planurile mele de viitor sunt terminarea cu succes a studiilor, absolvirea masteratului, dezvoltarea pasiunilor, investirea în personalitatea mea și urcarea noilor trepte spre succes.

mamaplus.md