Ecaterina e o meșteriță cu mâini de aur. Croșetează de la accesorii călduroase pentru sezonul rece până la pături moi și pufoase. Recent, fiind în căutarea unei pete de culoare pentru locuința sa, tânăra mămică s-a apucat de creat pouf-uri de diferite dimensiuni și culori. Stilate, practice și deosebit de utile, aceste piese decorative pot transforma și odaia ta în una de vis!

mamaplus

Când și de unde ți-a venit ideea să croșetezi pouf-uri?

Demult voiam un pouf pentru casa mea, dar nu am găsit pe cineva care să le facă în Moldova. Prefer lucrurile create manual în favoarea celor produse în fabrici. După mai multe căutări şi calcule referitor la livrare de peste hotare, de la meşteri din țările vecine, am hotărât să iau andrelele în mâini şi după câteva săptămâni de încercări, mi-a ieșit un pouf ideal!

Când reușești să le creezi, luând în calcul ca ești proaspătă mămică?

Când am devenit mamă, am înțeles cât e de important confortul, când totul e la locul lui, când vrei să te relaxezi și găsești poziția perfectă pentru alăptare. În acest sens, pouful mi-a venit în ajutor.

Fiind acasă 24/24 și având grijă de bebeluş, am revenit la hobby-ul meu, la andrele şi cârlig, procesul de creație fiind unul meditativ pentru mine, o metodă perfectă anti-stres.

mamaplus

Ce gamă de culori le poți propune clienților?

Culorile mă inspiră! Aş dori ca în fiecare apartament să fie mai multe elemente colorate, respectiv mă bucur când clienții aleg vreo culoare mai aprinsă, dar şi cele mai calme şi pastelate se încadrează minunat în orice interior. Magazinele online ne propun zeci de culori pentru realizarea tuturor ideilor creative, dar încă nu am ales vreo culoare preferată, toate sunt ideale.

Cât timp îți ia croșetarea unui produs?

Fiind limitată în timp liber, de obicei am nevoie de 4 zile pentru fiecare pouf, fiind incluse şi momentele de logistică, procurarea materialelor necesare şi livrarea prin Chişinău.

De unde te inspiri?

Mă inspir din profilurile de Instagram ale meşterilor handmade, decor, design interior şi artă de peste hotare, dar şi din Moldova. Mă bucur de succesele şi realizările meşterilor locali, ştiu câtă pasiune şi cunoştințe sunt investite în fiecare obiect de creație.

mamaplus

Știu că peste hotare aceste piese decorative sunt suficient de scumpe. Care sunt prețurile la tine?

Dacă sincer, este un moment foarte dificil de explicat. Consider că fiecare meşter îşi alege propria formulă de calculare a costului produsului final. La moment am 3 modele de poufuri: 1300 de lei (husa din sfoară), 1400 de lei (husa din bandă de tricot) şi 1500 de lei pouful de mărimea XL.

Sunt doar piese de decor sau pot fi folosite și în alte scopuri?

Pouful este un obiect universal, fiind folosit şi ca scaun-fotoliu, măsuță pentru tava de cafea/snackuri/cărți, sau utilizat lângă sofa, pentru sprijinul picioarelor. Din pozele clienților mai ştiu că e comod de lucrat la laptop sau poate deveni un element de joacă în camera copiilor.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Vă invit să-mi dați follow pe paginile de Facebook şi Instagram, pentru a urmări momente din lumea mea colorată.

mamaplus