Corina este o mămică care și-a descoperit pasiunea pentru lucrul manual în concediu de maternitate. Meșterița are deja în portofoliu o mulțime de accesorii spectaculoase, dar nu se oprește aici. Aceasta urmează să-și pună în practică noile idei, pe care și le schițează zilnic în minte. Noi abia așteptăm să vedem cu ce frumuseți ne va mai impresiona!

mamaplus

Când și cum ți-a venit ideea să realizezi lucrări hand made?

Ideea de a realiza lucruri handmade mi-a venit după ce am devenit mămică pentru prima oară și anume cu aproximativ 5 ani în urmă.

Ce produse putem găsi în atelierul tău?

Din start am început cu croșetatul botoșeilor și căciulițelor pentru bebeluși, după care a urmat un snud tricotat pentru o domnișoară, apoi o căciuliță și încet, încet s-a pornit călătoria mea printre andrele și ață.

Pe lângă accesorii tricotate pentru copii și adulți (căciulițe, berete, snuduri, fulare, mănuși, bentițe, gentuțe, coșulețe, cardigane, bluzițe), puteți găsi și bentițe din stofă, fetru, catifea, dantelă, seturi de body cu aplicație din stofă, etc.

Foarte multe accesorii au trecut prin mâinile mele în acești ani și absolut în fiecare dintre ele am depus mult suflet, deoarece sunt făcute cu multă dragoste și dăruire.

De unde te inspiri?

Principala mea sursă de inspirație sunt însăși clienții mei, deoarece mulți dintre ei vin cu ideea deja formată la un anumit accesoriu și eu încerc să-l realizez. De acolo o idee, de dincolo alta și când te uiți ies lucruri minunate!

Cât costă, în medie, o bentiță cochetă, o beretă sau o căciulă croșetată?

Prețurile variază de la un model la altul. În medie, o bentiță e de la 30 de lei, beretele e între 300 și 350 de lei, iar căciulițele de la 300 de lei.

Folosesc fire calitative, cum ar fi merino și stofă precum bumbac, tricotaj, așadar fiecare produs își merită pe deplin prețul.

mamaplus

Realizezi doar lucrări la comandă?

Practic toate lucrările mele sunt realizate la comandă, foarte rar se întâmplă să am ceva în stoc, deoarece nu prea dispun de timp, se întâmplă să am ceva disponibil  când vreau să încerc ceva nou, însă, și acestea se vând repede.

Cine sunt clienții tăi?

Majoritatea clientelor mele sunt mămicile care fac comandă pentru copilași sau seturi mamă/tată-fiică/fiu. Iar o altă parte din clienți procură accesoriile pentru a le  dărui persoanelor dragi.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Nu au decât să-mi scrie pe Facebook sau Instagram, acolo unde public toate lucrările mele, și să îmi expedieze o fotografie cu modelul dorit.

Ce mesaj le-ai transmite mămicilor care au o pasiune, dar le lipseste curajul pentru a o pune în practică?

Le-aș sfătui să încerce, să facă primul pas, pentru că dacă nu o vor face, nu vor prinde la curaj. Pofta vine mâncând și dacă într-adevăr îți place ceea ce faci, vei reuși neapărat!

Cum spunea Steve Jobs: ,,Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.''

mamaplus