Chokerul este cel mai popular accesoriu al sezonului. Confecționat din piele, catifea, dantelă sau decorat cu pietre și cu alte aplicații, colierul la baza gâtului este o piesă cheie a unui look reuşit. Cristina Boeva este o tânără mămică din Capitală, care și-a pus toată imaginația la bătatie și face cele mai stilate și unice accesorii de acest fel. Iubitorele de modă apelează cu încredere la ea, iar meşteriţa le încântă de fiecare dată. Cum a început totul, dar şi cum împacă meseria de mamă cu cea de femeie de afaceri vedeți în acest interviu.

Cristina Boeva, mămica care confecţionează cele mai stilate şi unice chokere

 Când și cum ți-a venit ideea de a confecționa chokere stilate pentru femei?

Totul a început în ajunul Anului Nou, când așteptăm schimbări și credem în minuni. Prietena mea se pregătea de sărbătoare și căuta un accesoriu potrivit pentru ținuta sa, la care se combina perfect un choker clasic, de culoare neagră, dar nu-l putea găsi în magazine. Respectiv, aceasta a fost prima mea ”comandă”. Surioarei mai mici atât de mult i-a plăcut, încât mi-a spus că este o idee bună pentru mica mea afacere. Ea a insistat că pot și trebuie să fac alte modele de chokere. Datorită insistenței și suportului ei a apărut pagina de Facebook și Instagram @Choker_md

 Chokerul este accesoriul care nu s-a demodat în timp, iar fetele sunt înnebunite după el. Totuși, cât de multe fete cochete apelează la tine?

Toți avem gusturi diferite, iar eu mă strădui să diversific modelele. Avem modele clasice, casual sau modele care se combină perfect cu o ținută de seară. Ele sunt confecționate din catifea, șnur de piele artificială și din dantelă. Dar avem modele și pentru micile prințese și îndrăgitul ”Family Look”, avem o varietate foarte mare și în prezent chiar sunt solicitate! După părerea mea, fiecare fată își poate găsi la noi chokerul perfect, iar dacă nu-l gaseşte pe pagina noastră, îl gândim și confecționăm împreună.

Cristina Boeva, mămica care confecţionează cele mai stilate şi unice chokere

 De unde vine doza necesară de inspirație?

Inspirația vine de pe internet, dar se întâmplă să nu găsesc materialele potrivite și deja trebuie să improvizez. Într-un final poate ieși cu totul alt model de choker. De asemenea, fiecare comandă este executată  în dependență de stitul și gustul persoanei.

 De cât timp ai nevoie pentru a confecționa un astfel de accesoriu?

Timpul necesar pentru a face un choker depinde de complexitatea modelului. De asemenea, îmi mai ia ceva timp căutarea și identificarea materialelor potrivite, precum și fotografierea produsului final.

Cristina Boeva, mămica care confecţionează cele mai stilate şi unice chokere

 Cum reușești să fii o mamă exemplară, dar și să dezvolți această afacere mică, dar voinică?

Ca la majoritatea mamelor, orice zi se desfăşoară conform ”agendei”: griji casnice, plimbări, somul de după-amiază, diverse activități și jocuri. Doar atunci când toată lumea se duce la culcare, eu pot să mă dedic în totalitate activității mele, care se poate întinde până la ora 02.00 – 3.00 noaptea. Cu toate acestea, de undeva vine şi puterea, și dorința, ceea ce înseamnă că această activitate îmi aduce plăcere. Cel ce a zis că lucrul trebuie să te facă fericit a avut deptate 100%.

 Ce sfaturi ai pentru mămicile care sunt în concediu de maternitate și vor să se regăsească într-o activitate?

Dacă va apărut o idee în legătură cu o ocupație, atunci trebuie să aveți dorință mare pentru a o realiza. Ochii trebuie să vă strălucească, să aveți răbdare și încredere în voi. La început, tuturor le e foarte greu, dar important e să mergem înainte! Eu le mulțumesc celor dragi pentru ajutor și încredere! Totodată, le spun un mare mulțumesc tuturor fetelor care și-au primit comanda. Prin zâmbetele lor mă încarcă cu energie pozitivă.

Cristina Boeva, mămica care confecţionează cele mai stilate şi unice chokere

Cristina Boeva, mămica care confecţionează cele mai stilate şi unice chokere

Sursa: Mamaplus.MD