Corina este mămica a 3 fetițe, care o inspiră zi de zi să creeze lucruri deosebite. De 9 ani, meșterița și-a descoperit pasiunea pentru croșetă, iar de atunci n-a mai lăsat andrelele din mâini. Lucrările femeii sunt de-a dreptul spectaculoase și le cuceresc atât pe fetițele cochete, cât și pe mămicile lor.

mamaplus

Când și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru croșetă?

Am descoperit această îndeletnicire imediat după ce am devenit mamă. Faptul că petreceam mult timp în casă a favorizat dezvoltarea pasiunii. Având copil mic, nu puteam “evada” din rutina zilnică. În același timp, simțeam nevoia de a face și altceva decât îngrijirea copilului și treburile căsnicie. Așa că am descoperit în mine talentul de a crea lucruri frumoase. Între timp, am devenit mama a 3 fetițe. “Meseria” de meșter handmade face parte din viața mea deja de 9 ani. Fiind casnică, am reușit să mă afirm în acest domeniu, făcându-mi cunoscut numele prin creațiile mele ce cuceresc mulți ochi.

Unde ai învățat această îndeletnicire?

De unde am învățat? Poate vă va surprinde răspunsul: de peste tot câte un pic. Niciodată nu mi-a trecut prin minte că aș putea tricota sau croșeta. 90% din tot ce știu am învățat din tutorialele de pe net. Chiar și cum să țin andrelele în mână... (zâmbește)

De unde te inspiri?

Mă inspir din admirația oamenilor față de frumos, față de lucruri unice, irepetabile. Mă străduiesc să fac ceea ce altcineva nu reușește. Nu îmi place să repet idei. Fug de asta.

mamaplus

Ce piese croșetate putem găsi în atelierul tău?

În ultimul timp am cerere la căciulițe, beretuțe, chiar și seturi, lucrate toate din fir natural merinos 100%.

Cine sunt clienții tăi?

Clientele mele sunt în mare parte mame, bunicuțe, nane de botez, mătuși de fetițe. De multe ori, piesele făcute de mine sunt dăruite cu drag prințesele cochete.

Care a fost cea mai complicată piesă croșetată de tine?

Nu pot spune că anumite piese sunt complicate. Eu acord atenție, timp și efort egal tuturor lucrărilor. Fiecare căciuliță este importantă. Fac și desfac de câte ori e nevoie până când ajung la rezultatul dorit de mine și de clientă.

mamaplus

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Interacțiunea mea cu potențialele cliente este în mare parte aici, în mediul online. Atunci când primesc o comandă, discut cu persoana în cauză fiecare detaliu. Cer opinia și expediez multe poze în timpul lucrului. Am o plăcere enormă din asta! Este o colaborare frumoasă de fiecare dată.

Cu ce piese croșetate planifici să-ți mai surprinzi clienții?

În viitor, vreau să creez pulovere, cardigane, topuri din fir ușor, mătăsos. Îmi plac la nebunie. Sper să reușesc și să-mi surprind plăcut iubitoarele de frumos.

mamaplus