Mariana Hadji are o dragoste aparte pentru tricotaj încă din adolescență, când mama îi făcea cunoștință cu ustensilele necesare pentru crearea unor accesorii unice. Acum, tânăra tricotează căciulițe, botoșei și alte piese de o finețe aparte, numai bune pentru a-i apăra pe cei mici de frig în serile răcoroase de toamnă sau iarnă.

mamaplus

Când ai început să tricotezi?

Am început a tricota încă de mică. Dragostea pentru această activitate mi-a insuflat-o mama. Ea a fost cea care mi-a făcut cunoștință cu primele andrele și ghemuri de ață. Apoi a urmat cercul de creație din școala în care învățam.

Care este sursa ta de inspirație?

Surse de inspirație îmi sunt meșterițele din Europa și Rusia. De la ele învăț multe tehnici și modele noi.

Ce piese tricotate putem găsi în portofoliul tău?

Accesorii vestimentare tricotate manual, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 5 ani. Până acum, am tricotat căciulițe, botoșei, fulare și snood-uri. Planific și alte piese destinate copiilor.

mamaplus

Care este croșeta pe care ai realizat-o cel mai greu și de ce?

Greu a fost la început, când m-am decis să combin plăcutul cu utilul,  dar cel mai complicat urmează a fi. Planific pentru toamnă o nouă gamă de produse la care lucrez foarte mult.

Care sunt prețurile căciulițelor?

Prețurile variază de la un model la altul, începând de la 400 de lei. Sunt mai multe criterii după care mă bazez, printre care ar fi: modelul, mărimea și materialele utilizate. Toate accesoriile sunt tricotate din fir calitativ, lână naturală produsă în Europa, potrivită pentru copii.

Cine sunt clienții tăi?

Mămicile și viitoarele mămici sunt cele care mă contactează cel mai des.

Unde te găsesc potențialii clienți?

Lucrările mele pot fi găsite pe Facebook: Melibaby și Instagram: meli_baby_knit.

mamaplus