În mâinile Anei, lutul prinde o nouă viață. Meșterița are în portofoliu o mulțime de lucrări deosebite, de la accesorii feminine până la căni cu decor personalizat, toate realizate din lut polimeric. Creațiile ei, care au ajuns în toate colțurile lumii, sunt demne de toată admirația noastră. Acestea pot deveni cadouri perfecte pentru persoanele dragi din viețile noastre, pe care vrem să le surprindem plăcut!

 

mamaplus

De unde ai învățat să lucrezi cu lut polimeric?

Pasiunea pentru lucrul manual mi-a fost cultivată acasă, bunicul avea mâini de aur, lemnărea, cosea, desena. Mama m-a învățat să croșetez, să tricotez, să cos. Sora mi-a adus la un moment dat un borcan plin cu mărgele! În casa noastră mereu s-a iubit arta și frumosul și s-a dovedit că aici m-am regăsit.

Cu lutul am început a lucra la școala de arte plastice, iar deja lutul polimeric l-am descoperit eu singură pe la 12 ani, atunci era mai mult o joacă, dar mi-a plăcut mereu acest material. Foarte multe lecții online și lut stricat m-au adus la rezultatele de azi, care sper să se mai îmbunătățească în timp.

Ce produse din lut polimeric putem găsi în colecția ta?

Cel mai des confecționez cercei din lut polimeric, locul 2 l-ar ocupa cănile decorate cu lut, dar am mai făcut și inele, brățări, coliere și broșe.

mamaplus

Cât costă, în medie, o pereche de cercei, dar o cană personalizată?

În medie, o pereche de cercei costă 250 de lei, dar puteți găsi prețuri de 60 până la 450 de lei, iar o cănuță variază între 250 și 450 de lei, în funcție de complexitatea decorului.

Care sunt cele mai solicitate lucrări?

În topul preferințelor sunt cerceii florali și decorațiunile pentru căni, cu fetițe în rochițe sau buchețele florale.

În ce țări au ajuns lucrările tale?

Am avut ocazia să trimit lucrări în România, Bulgaria, Grecia, Marea Britanie, Italia, Franța, Germania și SUA.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Clienții ne pot scrie pe paginile de Instagram sau Facebook: Art+Biju, iar în curând sper să lansăm un Landing Page, de pe care ne veți putea găsi mai simplu.

mamaplus