Alina Bunea este o tânără mămică care găsește inspirație în tot ce o înconjoară. Aceasta creează fustițe, bentițe pentru micile fashioniste, papioane pentru băieței, dar și mărțișoare originale, pe care fiecare dintre noi și le-ar dori la piept.

mamaplus

Când s-a născut ideea să faci hand-made?

Întotdeauna mi-a plăcut să creez lucruri diferite, și o făceam ori de câte ori aveam ocazia. În timp, această plăcere a mea s-a transformat în hobby, iar în perioada concediului de maternitate - în ocupația de bază.

Ce putem găsi în atelierul tău?

Stofe, ațe, accesorii, flori și multe alte chestii. Nu fac colecții de produse gata, lucrez mai mult la comandă și creez lucruri pe placul fiecărui client, dar în primul rând trebuie sa îmi placă mie. Am totuși și diferite articole care sunt create după inspirație, și ele își așteaptă cuminți stăpânul. Sunt jucării, bentițe și alte accesorii pentru păr, papioane pentru băieți și tot felul de accesorii drăguțe, care se nasc din orice am la îndemână în acel moment.

De unde sau cine te inspiră?

Nu mă inspir de undeva anume, poate doar în materie de tendințe. Sunt inspirată mai degrabă din viața de zi cu zi, din trăirile mele, de fetița mea, de un accesoriu sau stofă care mă impresionează, așa se aprinde un beculeț undeva și gata, apare ceva neobișnuit.

Care a fost cea mai complicată comandă pe care ai făcut-o vreodată și cât timp ți-a luat?

Îmi place să creez de fiecare dată ceva nou și provocările le accept destul de ușor. Am confecționat o girafă în colecția mea de jucării și am vrut să fie suplă, cu gâtul cât mai lung... A fost greu, el având în total în diametru 1.5 cm, dar am reușit.

Creezi și mărțișoare. Cât timp îți ia să le faci și cât costă acestea?

Da, inspirație de sezon. Pe toate grupurile, mămicile întreabă de mărțișoare și m-am gândit că trebuie să vin cu o propunere deosebită și accesibilă. Ideea de mărțișoare căciulițe mi-a venit când am văzut împletitura asta caldă și fină. Mi-am zis atunci, că va fi modelul potrivit pentru acestă primăvară, care întârzie să vină. Comode pentru copii, dar și pentru maturii tineri în suflet și nonconformiști. Confecționarea unui mărțișor îmi ocupă cam jumătate de oră și este la preț de 35 de lei.

mamaplus

Cine sunt clienții tăi?

Așa se întâmplă că cele mai fidele cliente ale mele sunt mămicile. Ele au grijă ca fetițele lor sa aibă bentițe și fustițe, soții- papioane, iar finuții- jucării.

Cum putem face o comandă?

Comenzile se preiau din comentarii, prin mesaje pe pagina mea privată, pe pagina Allbunea sau direct prin telefon. Discut cu clienții toate detaliile necesare și doar la necesitate stabilim întâlniri.

Te mai ocupi cu ceva în afară de această pasiune?

Mai am o pasiune pe care îmi place să o dezvolt când am ocazia- Florile. Cum spuneam într- un alt interviu, "florile redau ceea ce nici un alt material nu poate reda". Florile mă relaxează și mă umplu de viață, așa cum sunt ele însele. Am ocazia să lucrez cu ele în cadrul decorării evenimentelor (îndeosebi nunți și cumătrii).

mamaplus

Care sunt planurile tale pentru viitor?

Să cresc pasiunile odată cu fetița mea și să le dezvolt. Mi-aș dori să am un butic în care fiecare să găsească ceva frumos pentru suflețel. Iar clienții să poată face alegeri ale detaliilor în cele mai calde condiții.

Sursa: Mamaplus.MD