Alexandra Noroc este o tânără mămică care-și împarte perfect timpul astfel încât să le acorde suficientă atenție și familiei, și pasiunii sale. Când cea mică o lasă să lucreze, designerul creează accesorii deosebite pentru orice categorie de femei. Are mâini de aur, dovadă este și faptul că cele mai stilate persoane publice de la noi îi poartă creațiile.

mamaplus

De cât timp faci accesorii? Cum a început totul?

A început într-o glumă, mi-am zis să încerc să creez câteva accesorii, eram curioasă să văd rezultatul, dacâ îmi va ieși sau nu. Pentru că sunt obișnuită să realizez lucrări hand-made de mică (îmi plăcea să croșetez), mi s-au dat ușor și accesoriile. Astfel, deja de 2 ani le creez, îmi place ceea ce fac și sunt extrem de fericită când îmi văd clientele satisfăcute.

 Ce accesorii putem găsi în atelierul tău?

Am o gamă variată de accesorii, începând de la cercei, brățări, coliere, până la coronițe, bentițe și lista poate continua.

De unde te inspiri? Ții cont de tendințe?

De cele mai multe ori, mă inspiră clientele, de la ele pornesc creațiile și fantezia, iar în principiu, ceea ce visez și am în imaginație, aceea creez. Sigur, țin cont și de tendițe, pentru ca femeile să fie împlinite și în trend.

mamaplus

De cât timp ai nevoie pentru a realiza o bentiță?  Dar pentru o pereche de cercei stilați?

Munca manuală întotdeauna fură mult timp. Pentru a obține rezultatele așteptate, am nevoie de ore sau chiar zile întregi de lucru. Totul depinde de modelul și complexitatea produsului.

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

Fiecare comandă în parte este neobișnuită pentru mine, dar în mod special aș putea enumera o diademă și un colier. Chiar și eu am zis WOW când am văzut rezultatul!

Cine dintre persoanele publice de la noi îți poartă creațiile?

Daniela Ciocanu, Anastasia Fotachi, Hellen Monroe, Anastasia Jantic,  Rodica Rusu, Doina Stratan sunt doar câteva persoane publice pentru care am creat accesorii.

mamaplus

Unde îți pot găsi lucrările potențialii clienți?

Online, pe pagina de Instagram: luck_luxury_accessories sau pe cea de Facebook: Luck - luxury accessories.

Ce lucrări mai urmează să realizezi?

Îmi plac provocările, așa că abia aștept comenzi cât mai diverse din partea clientelor. Pentru că-mi place ceea ce fac, sunt sigură că voi putea crea practic orice accesoriu.

mamaplus