Copiii de multe ori ne inspiră să fim mai creativi, mai curajoși și mai ambițioși. Este și cazul Iulianei, o tânără din Bălți, care de când a devenit mămica Elizei, creează accesorii de păr pentru fetițe. Timp de 2 ani, meșterița și-a expediat lucrările în toate colțurile lumii.

mamaplus

Cum s-a născut ideea să creezi accesorii pentru fetițe?

Mereu mi-au plăcut lucrurile hand-made și în permanență cream ceva cu propriile mâini. După nașterea fiicei mele, am decis să îmi găsesc o ocupație în concediu de maternitate, iar prietena mea mi-a sugerat că Instagramul este o platformă foarte bună pentru vânzarea lucrurilor realizate manual. Încă nu știam ce vreau să fac și mă gândeam să-mi verific abilitățile în diferite ramuri ale lucrului hand-made. Însă, când am văzut munca colegilor de peste hotare în domeniul producerii accesoriilor pentru micile prințese, m-am îndrăgostit și nu m-am mai gândit la altceva. Fiica mea Eliza avea 4 luni când am creat magazinul online 𝐸𝑙𝑖𝑧𝑎 𝑏𝑎𝑛𝑡.

Ce produse putem găsi în atelierul tău?

În 2 ani de muncă, varietatea de accesorii a crescut semnificativ. Pe pagina 𝐸𝑙𝑖𝑧𝑎 𝑏𝑎𝑛𝑡 puteți găsi atât bentițe pentru cele mai mici fetițe, precum și fundițe, clame, cercuri pentru fete mai mari. Realizez chiar și seturi mamă-fiică la comandă. Am, de asemenea, seturi de accesorii pregătite pentru orice gust și buget.

mamaplus

De unde te inspiri?

Fiica mea este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru mine, ea mă motivează să inventez constant accesorii speciale. Însă, trebuie să recunosc că și internetul este o platformă minunată de inspirație.

Din ce materie primă sunt confecționate accesoriile?

Avem accesorii confecționate din bumbac, catifea, dantelă, piele ecologică, foamiran, fetru etc. Acum comand toate materialele necesare pentru lucrări din Rusia, Ucraina, China, dar și de la noi din țară.

Cât costă, în medie, bentițele cochete și elasticele create manual?

Prețul unei bentițe variază între 40 și 100 de lei, în funcție de complexitatea comenzii. Clamele de păr și elasticele costă între 40 și 70 de lei, în funcție de model. De asemenea, creez accesorii la comandă, de multe ori așa și apar modelele noi.

mamaplus

Cine sunt clienții tăi?

Clientele mele sunt femei din Moldova sau din diasporă. Accesoriile 𝐸𝑙𝑖𝑧𝑎 𝑏𝑎𝑛𝑡 au fost expediate în multe țări, cum ar fi: Rusia, Ucraina, România, Italia, Germania, Franța, America, Anglia.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Multe persoane se întreabă cum să plaseze o comandă?! E foarte simplu. Este suficient să aveți o pagină pe Instagram, accesați profilul 𝐸𝑙𝑖𝑧𝑎 𝑏𝑎𝑛𝑡 și scrieți-mi ce accesoriu vă doriți. Comenzile sunt trimise în întreaga lume prin poștă.

mamaplus