mamaplus

Veronica Ghimp Deineco, despre experiența maternității: „Am avut nevoie de o pauză și nu sunt pregătită acum să revin la muncă”

-
//
09.11.2020
mamaplus

Într-o nouă ediție a emisiunii Mama Mia o veți cunoaște pe jurnalista și prezentatoarea TV Veronica Ghimp Deineco, o femeie plină de inspirație și energie. E mamă a două fete şi a decis să se bucure din plin de perioada maternității chiar dacă microfonul și camera de luat vederi îi duc dorul. Veronica adoră să îşi împartă experiențele cu alte mame prin intermediul blogului, contribuind în acest mod la crearea unei versiuni mai bune a ei, dar și a întregii lumi. Soțul îi este mereu alături şi îi susține toate alegerile și deciziile.

În această emisiune, Veronica a dezvăluit din ce motiv nu a fost încântată de evoluția sarcinii, de ce s-a răzgândit să-și numească fiica mai mare Dumitrița în cinstea soțului și, bineînțeles, a răspuns dacă se va întoarce curând pe micile ecrane TV.

Infertilitatea poate fi tratată cu ajutorul procedurii de fertilizare in vitro. Mai multe informații despre acest proces veți afla de la specialiștii spitalului Medpark - Victoria Ghimpu, medic reproductolog, Mihai Oboroc și Iren Kiziloz, medici embriologi.

De asemenea, medicul pediatru Cristina Burlac-Pasat vine să combată miturile legate de piureurile din borcănașe destinate copiilor mici.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova