mamaplus

Svetlana Sainsus, despre creșterea unui copil prematur: „După naștere a început un alt coșmar - refluxul gastroesofagian”

-
//
28.09.2020
mamaplus

O altă invitată a emisiunii Mama Mia este Svetlana Sainsus, cea care prin actele de caritate pe care le face, ne învață să fim mai buni și mai empatici. Este mamă de băiat și fată, un vis împlinit care o face nespus de fericită. Deși a trecut prin clipe greu de imaginat, Svetlana emană în permanență o energie pozitivă și un optimism de invidiat, maternitatea rămânând pentru ea cea mai frumoasă experiență a vieții.

Svetlana a povestit, într-o discuție cu Rodica Rusu, despre fricile și grijile sale legate de creșterea și îngrijirea micuței Lia, pe care a născut-o prematur. Totodată, ea a dezvăluit motivele pentru care nu dorește să ofere publicului detalii din viața personală și, bineînțeles, a vorbit cu emoție și bucurie despre cum trăiește experiența maternității.

De asemenea, în această ediție Ana Josan și Roman Ciubara, specialiști ai spitalului Medpark, vor oferi informații și sfaturi importante privind nașterea prin cezariană.

În plus, de la medicul pediatru Georgeta Rusu veți afla tot ceea ce ține de alimentația artificială și alegerea corectă a laptelui praf pentru bebeluș, iar psihologul Lucia Maxim va explica în ce măsură este afectat copilul de absența unuia dintre părinți și la ce să se acorde atenție atunci când vine vorba despre creșterea și educația unui copil într-o familie incompletă.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova