mamaplus

Olesea Sveclă: „Dragomir e băiatul mamei, Cassandra - fata lui tata”

-
//
23.03.2020
mamaplus

În noua ediție a emisiunii Mama Mia a fost invitată Olesea Sveclă - actrița admirată pe scena teatrului de mulți dintre voi. O soție minunată și o mamă excelentă - astea-s cele mai importante roluri din viața ei și adevărate surse de fericire. 

Are doi copii adorabili, iar soțul său Anatol Durbală o ajută în toate activitățile zilnice. Scopul comun al familiei e să-și educe micuții într-un mod sănătos și pozitiv, astfel încât să reușească în viață.

În cadrul emisiunii veți afla direct de la protagonista ediției cum e să fii mamă de fată și de băiat, care e experiența sa în ceea ce privește alăptarea la sân, dar și dacă este pregătită pentru al treilea bebeluș în familie.

De asemenea, în emisiune veți primi sfaturi de la medicul obstetrician-ginecolog, Ștefan Gațcan, despre pregătirea pentru o sarcină, recomandări de la pediatrul Dorina Agachi despre introducerea terciurilor cu lapte în meniul copiilor, dar și sugestii practice cu 3 exerciții de antrenament pentru mușchii spatelui, prezentate de Fitness Mama Ina Chișlaru.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova