mamaplus

Nadejda Chironda, mamă a 5 copii: „Acesta a fost visul soțului meu, iar apoi eu nu m-am mai putut opri din a naște”

-
//
16.11.2020
mamaplus

Într-o nouă ediție a emisiunii Mama Mia o veți cunoaște pe Nadejda Chironda, specialistă în filosofie și mamă a cinci copii, care este convinsă că doar cu emoții pozitive, încredere în propriile dorințe şi cu puțină organizare poți reuşi să faci tot ceea ce îți propui. Nadejda inspiră femeile prin acțiunile sale fără a face apel la perfecționism, pentru că altfel, zice ea, „nu ar fi ajuns aici”. După naşterea a patru fete, ea a devenit şi mamă de băiat, iar această experiență a venit cu noi lecții frumoase care servesc drept sursă de inspirație pentru multe familii din țara noastră.

În cadrul acestei ediții, Nadejda a dezvăluit cui i-a aparținut ideea de a crea o familie numeroasă, cum își începe ziua și de ce filosofia a devenit pentru ea o alegere către dezvoltarea profesională.

Pe parcursul emisiunii, Anastasia Gasița, medic stomatolog la spitalul Medpark, și Livia Badan, anesteziolog pediatru, vor oferi sfaturi privind pregătirea copilului pentru vizita la dentist, vor explica la ce vârstă este necesar să arătați medicului dinții celui mic și dacă este nevoie de un tratament pentru cariile dinților de lapte.

De asemenea, de la medicul pediatru Elena Scripnic veți afla totul despre prima băiță a bebelușului - cum să organizați acest proces și ce produse cosmetologice pot fi folosite.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova