mamaplus

Marina Valuța: ”Am rămas șocați când s-a născut fetița. La ecografie mi-au spus că e băiețel”

-
//
28.02.2022

Noul sezon al emisiunii Mama Mia a revenit pe ecranele din toată țara și pe www.mamaplus.md! De această dată, invitata noastră specială este mama a patru copii și psihoterapeutul Marina Valuța, care știe foarte bine cum să îmbine viața de familie și cariera.

În această emisiune, Marina povestește despre diferența dintre primul și al patrulea copil și cum au reacționat copiii mai mari atunci când au aflat că mama lor este însărcinată. De asemenea, invitata noastră vorbește despre sindromul mamei perfecte și ne dezvăluie dacă este pregătită să devină bunică.

Tot în această ediție, medicul pediatru Olesea Guler povestește despre diferența dintre autodiversificare și diversificarea clasică și pe care să o alegem. Totodată, medicul triholog Ecaterina Tcacenco vorbește despre căderea părului după naștere, când ar trebui să batem alarma și cum să scăpăm de această problemă.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova