mamaplus

Magdalena Adebayo, despre cele trei nașteri: „Deși toți sunt din aceeași sursă, fiecare copil este diferit”

-
//
11.05.2020
mamaplus

În cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia, o puteți urmări pe Magdalena Adebayo, mamă a trei copii și antreprenoare de succes, care zi de zi contribuie activ la dezvoltarea armonioasă a zeci de pici. Femeia și soțul ei au fondat împreună o grădiniță, în incinta căreia copiii învață cum să-și manifeste dragostea și toleranța față de alte culturi. În pofida tuturor prejudecăților și ideilor defavorabile din societate, cei doi părinți se bucură din plin de o familie extraordinară. În cadrul emisiunii, protagonista și-a spus povestea de viață, care inspiră o doză enormă de curaj și speranță.

Pe parcurs, psihoterapeutul Daniela Popa a oferit bărbaților un șir de recomandări utile privind adaptarea la rolul de tată, iar de la medicul pediatru Dorina Agachi am aflat când și cum trebuie să fie utilizate produsele cosmetice de îngrijire a bebelușului.

Fitness Mama Ina Chișlaru a prezentat, pe final de emisiune, un antrenament eficient pentru sculptarea părții interioare a coapselor, dar și 2 exerciții fizice pentru prelucrarea mușchilor fesieri.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova