mamaplus

Ludmila Adamciuc - o mamă eroină care oferă societății o altă viziune despre copiii născuți cu sindromul Down

-
//
26.08.2019
mamaplus

Invitata celei mai noi ediții a emisiunii Mama Mia este Ludmila Adamciuc - o mamă tânără și ambițioasă care, prin intermediul blogului său, povestește cu bucurie despre experiența maternității și educația fetiței sale, pe nume Beatrice.

Ludmila a avut o sarcină fără probleme, lucru care i-a permis să muncească în permanență. Totuși, după nașterea fiicei, în urma unor analize genetice, o veste neașteptată i-a luat prin surprindere pe părinți: micuța Beatrice s-a născut cu sindromul Down.

Deși viața copiilor cu nevoi speciale este influențată de niște stereotipuri, Ludmila combate aceste etichete și vine să dezvăluie cu mult entuziasm cât de frumos își trăiește viața alături de fiica ei. În acest sens, tânăra mămică propune câteva metode prin care societatea ar putea să-și schimbe viziunea total greșită vizavi de copiii cu sindromul Down.

În cadrul emisiunii veți afla care a fost reacția mamei și a tatălui în momentul în care au primit vestea, cum au depășit ambii acea perioadă grea, dar și cum are loc în prezent dezvoltarea unui copil cu nevoi speciale.

De asemenea, medicul pediatru și kinetoterapeutul vor relata, în acest program, mai multe informații despre integrarea în societate a copiilor născuți cu sindromul Down și, în același timp, vor enumera activitățile și exercițiile fizice care se recomandă micuților pentru dezvoltarea armonioasă în mediul în care trăiesc.

Tot în această ediție veți cunoaște, cu ajutorul reprezentanților Tommee Tippee, de ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți cănuța și biberonul pentru bebeluș, concepute pentru diversificarea alimentației.

Proiectul a fost realizat de Zendo Media cu suportul sponsorilor emisiunii:

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
Thumbnail
Thumbnail