mamaplus

Lia Pogolșa, mamă a trei copii: ”Am renunțat la vegetarianism pentru că alăptez”

-
//
21.03.2022

În cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia, facem cunoștință cu consultanta în afaceri și fondatoarea comunității ”Mame Digitale”, Lia Pogolșa. Este mamă a trei copii și pur și simplu o femeie curajoasă cu o poveste de viață impresionantă.

În cadrul dialogului cu prezentatoarea Rodica Rusu, Lia ne împărtășește experiența personală și diferențele pe care le-a observat la naștere în Moldova și Spania. De asemenea, ea ne dezvăluie de ce a decis să renunțe la vegetarianism după nașterea celui de-al treilea copil și cum a hotărât să conceapă mezinul la o lună după ce a făcut cunoștință cu actualul său partener de viață.

Tot în această ediție, medicul nutriționist Maria-Victoria Racu, ne povestește cum ar trebui să se alimenteze un copil care face sport. Totodată, psihologul Veronica Cumpănă le explică părinților ce-i de făcut atunci când bunicii intervin în educația nepoților.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova