Thumbnail
mamaplus

Kătălina Rusu, despre sarcină și naștere: „Nu voiam să merg la maternitate, dar soțul era gata să mă scoată din casă cu tot cu pat”

-
//
21.09.2020
mamaplus

În noua ediție a emisiunii Mama Mia a fost invitată interpreta Kătălina Rusu, mama unei fetițe adorabile, pe nume Melissa. De când a născut, frumoasa mămică e și mai fericită. Micuța aduce culoare în familie, iar părinții se bucură din plin de noul rol pe care îl au. Deși se ocupă în totalitate de creșterea copilului, Kătălina dedică timp și programului de dinaintea sarcinii, menținând același stil de viață activ.

Interpreta mărturisește că a avut o sarcină foarte ușoară și, în viziunea ei, fie că burtica e mare, fie că e mai mică, o femeie gravidă arată superb.

Protagonista emisiunii a vorbit cu sinceritate despre experiența maternității și schimbările care au avut loc în viața ei după nașterea Melissei. De asemenea, Kătălina a dezvăluit motivele pentru care a ales o maternitate de stat, și nu o clinică privată, de ce nu și-a dorit să nască și cum abordează propriul regim alimentar de când a devenit mamă. 

Tot în cadrul acestei ediții medicii de la spitalul Medpark vă vor oferi sfaturi importante privind analizele medicale necesare înainte de sarcină, iar pediatrul Alla Chichicea va explica cum să alegeți corect biberoanele potrivite copiilor voștri.

Sponsorul general al emisiunii – Tommee Tippee Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Hipp Moldova

Thumbnail
Thumbnail