mamaplus

Inna Colbasiuc: ”Am născut la 31 de ani, dar după părerea mea copiii trebuie concepuți până la 30 de ani”

-
//
20.12.2021

Fii gata să o redescoperi pe Inna Colbasiuc - actrița și mama unui băiețel de 2 ani care este invitata noii ediții a emisiunii Mama Mia! Teatrul e firul pasiunii de care se leagă întreaga ei viață, cu toate provocările şi bucuriile. E mamă de băiat şi nimic nu o face mai frumoasă şi inspirată.

În cadrul emisiunii, Inna Colbasiuc ne spune care este, în opinia ei, vârsta potrivită pentru a concepe un copil și cum a fost pentru ea perioada de adaptare la noul statut de mamă. Totodată, actrița vorbește despre propria ei experiență privind educarea copilului și despre perioada în care a fost obsedată de curățenie și a avut nevoie de ajutorul unui psihoterapeut.

Tot în această ediție Mama Mia, specialista în logopedie Aliona Ivanenco ne explică ce-i de făcut în cazul în care copilul se confruntă cu probleme de vorbire, iar medicul pediatru Rodica Eremciuc ne spune la ce să fim atenți atunci când alegem scutecele pentru bebeluș.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Merries Moldova, scutecele hipoalergenice Merries, brandul №1 în Japonia, acum și în Moldova.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Tommee Tippee Moldova

Hipp Moldova