mamaplus

Fotografa de nou-născuți, Daniela Malai, despre diferența dintre nașterea în Marea Britanie și Moldova

-
//
28.03.2022

În cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia, o cunoaștem mai îndeaproape pe instructoarea licențiată de Zumba și una dintre cele mai cunoscute fotografe de nou-născuți din Chișinău, Daniela Malai. Toate lucrările Danielei sunt expuse pe contul ei de Instagram, unde mii de urmăritori îi apreciază munca și creativitatea.

În cadrul emisiunii, Daniela și-a împărtășit experiența personală și diferențele pe care le-a observat în ceea ce privește nașterea și educația copiilor în Moldova și Marea Britanie. De asemenea, ea ne-a povestit de ce familia ei a fost nevoită să se întoarcă în Moldova, cum a decurs perioada de adaptare a fetiței sale aici și cum o ajută Viviana în activitatea ei zilnică.

Tot în această ediție, medicul pediatru Olesea Guler, ne-a oferit câteva recomandări utile despre alegerea și prepararea corectă a ceaiului pentru bebeluși. Totodată, medicul nutriționist Maria Victoria Racu, ne-a oferit câteva secrete privind slăbitul după sarcină fără niciun risc pentru sănătate.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova