Thumbnail
mamaplus

Daria Goroșenco, despre două sarcini pierdute și șansa de a rămâne din nou gravidă: „Asta a venit așa... ca un cadou de sus”

-
//
19.10.2020
mamaplus

În noua ediție a emisiunii Mama Mia aveți ocazia să o descoperiți pe Daria Goroșenco, mamă a doi băieți și cea care are grijă de frumusețea a mii de femei. Cea de-a doua experiență a maternității a înzestrat-o cu o creativitate de nedescris și o putere de fier, astfel încât să reușească să îmbine frumos cariera și rolul de mamă.

Daria a vorbit despre modul în care fiul cel mare a „ghicit” apariția frățiorului în familie, a povestit despre experiența unei nașteri induse, dar și de ce soțul ei, ginecolog de meserie, a încredințat sarcina femeii iubite unui alt medic.

Tot în această ediție, Tatiana Sinchin, medic obstetrician-ginecolog la spitalul Medpark, și Mihai Ambroci, medic anesteziolog, au explicat care sunt tipurile de anestezie la naștere, cât de sigură este anestezia epidurală și în ce situații aceasta este contraindicată.

De asemenea, medicul pediatru Oxana Turcu a explicat tot ceea ce ține de apariția dințișorilor la bebeluși și ce accesorii sunt recomandate pentru calmarea durerilor dentare ale celor mici.

Totodată, viitoarele mămici vor afla chiar de la Daria Goroșenco cum să aibă grijă de pielea lor în timpul sarcinii și care sunt procedurile absolut interzise în această perioadă.

Sponsorul general al emisiunii – Tommee Tippee Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Hipp Moldova

Thumbnail
Thumbnail