mamaplus

Cristy Rouge, despre experiența maternității: „Până la 30 de ani eu nu mi-am dorit copii”

-
//
12.10.2020
mamaplus

În cea mai nouă ediție a emisiunii Mama Mia o veți descoperi pe Cristy Rouge, interpretă şi femeie de afaceri cunoscută la noi, care de aproape un an este și mămica unei fetițe adorabile. Astăzi, Cristy se dedică în totalitate creșterii micuței sale, reușind să se ocupe de familie, dar și de activitatea profesională. Artista a avut parte de o sarcină ușoară, iar în tot acest timp nu a încetat să facă mișcare și să consume cât mai multe fructe.

În această ediție aflați chiar de la frumoasa mămică pe cine a așteptat - un băiețel sau o fetiță, cum a decurs nașterea copilului, în ce măsură se implică tatăl în creșterea fiicei lui, dacă micuța Emma doarme într-o cameră separată și de ce pentru Cristy Rouge perioada de carantină a fost un motiv de bucurie.

Totodată, Corina Cardaniuc și Dumitru Coloman, medici din cadrul spitalului Medpark, au explicat care sunt cele mai frecvente complicații ce pot să apară în timpul nașterii și cum procedează doctorii în asemenea situații, dar și cât de importantă este prezența unui anesteziolog la nașterea prin cezariană.

De asemenea, aflați de la medicul pediatru Oxana Turcu când poate fi introdus ceaiul în meniul bebelușului și care tipuri de ceai sunt recomandate pentru micuți.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova