Thumbnail
mamaplus

Bloggerița Rodica Untila: ”Nu am obținut sarcina ușor. Am încercat 3 ani să rămân gravidă”

-
//
11.04.2022

Invitata noii ediții a emisiunii Mama Mia este bloggerița și autoarea unui curs de promovare pe Instagram, Rodica Untila. Ea spune că prin intermediul rețelelor de socializare, încearcă să-și inspire urmăritorii, și nu să-i învețe. Familia este prioritatea ei și recunoaște că doar cu multă dragoste și comunicare reușește să creeze armonia. 

În cadrul emisiunii, Rodica ne-a povestit despre succesul ei pe Instagram și cât de greu i-a fost să rămână însărcinată. De asemenea, ea a vorbit și despre alte subiecte legate de maternitate, cum ar fi înțărcarea, problema kilogramelor în plus după naștere și necesitatea de a discuta cu cei mici despre sex.

Tot în această ediție, medicul stomatolog Viorica Guțan ne-a oferit informații utile despre igiena orală a copilului și anume cum să alegem pasta de dinți și periuța potrivită și cum să-i învățăm pe cei mici să se spele pe dinți. Totodată, specialista a răspuns la cele mai frecvente întrebări legate de influența negativă a suzetei asupra danturii copilului și rolul principal al inelului gingival.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Tommee Tippee Moldova,  cel mai popular brand de produse pentru copii din Marea Britanie acum și în Republica Moldova.

 

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Hipp Moldova

Thumbnail
Thumbnail