mamaplus

Bloggerița Elena Popa, despre naștere: ”Soțul nu trebuie să te vadă în această agonie”

-
//
07.03.2022

În noua ediție a emisiunii Mama Mia, poți afla multe lucruri interesante despre food bloggerița, autoarea blogului DorDeBun și creatoarea de conținut Elena Popa! Pagina ei de Instagram este despre mâncare gustoasă și farfurii aspectuoase. Adoră mâncarea tradițională și este convinsă că oricine poate găti dacă o face cu multă dragoste și răbdare. De curând a devenit mămică de fetiță, iar maternitatea îi priește de minune.

Elena are în spate o echipă de vis – familia ei, care o susține mereu. În această emisiune aflăm ce părere are despre prezența soțului la naștere, cum a ales prenumele pentru fiica ei și care a fost cel mai stresant moment din experiența ei de mamă.

Tot în această ediție, medicul pediatru Olesea Guler ne explică ce să facem dacă în primele 6 luni de viață copilul acumulează mai greu kilogramele. Totodată, medicul nutriționist Maria-Victoria Racu le spune mămicilor cum să facă față oboselii și să se mențină în formă.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova