mamaplus

Anna Smolnițchi: „Aș vrea să le spun tuturor mamelor: E în regulă să fim diferite!”

-
//
30.03.2020
mamaplus

Jurnalista și bloggerița Anna Smolnițchi - protagonista unei noi ediții Mama Mia. Este mama a două fetițe, mezina născându-se la scurt timp, mai exact la doar 11 luni de la prima naștere. În pofida tuturor schimbărilor din viața ei, Anna are o pasiune aparte pentru gătit și călătorii nemaipomenite, prin care își inspiră cititorii.

În cadrul emisiunii Anna a vorbit pe larg despre cei care o ajută să-și îndeplinească în totalitate rolul de mamă, dar și să se ocupe, totodată, de activitățile profesionale. Jurnalista a povestit despre decizia de a călători cu un nou-născut și despre cum reușește să facă față stresului, furiei și emoțiilor negative.

Mai mult, în această ediție, pediatrul Mihai Stratulat are un șir de recomandări în ceea ce privește alegerea piureurilor la borcan pentru bebeluși în procesul de diversificare, managerul de turism Victoria Pomelnicova explică ce trebuie să luați în considerare atunci când planificați o vacanță de vară cu copiii, iar Fitness Mama Ina Chișlaru prezintă 3 exerciții practice pentru antrenarea mușchilor pectorali, pe care fiecare dintre voi le poate face acasă.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova