mamaplus

Aliona Triboi, despre fetițele ei: „Eram categoric împotrivă ca ele să devină oameni de artă”

-
//
20.04.2020
mamaplus

Protagonista celei mai noi ediții a emisiunii Mama Mia este Aliona Triboi, una dintre cele mai îndrăgite interprete autohtone. Are două fetițe pe care, împreună cu soțul ei, le crește cu grijă, dragoste și înțelepciune. Deși are un program destul de încărcat, Aliona se bucură de susținerea necondiționată a familiei, reușind să-și ducă la bun sfârșit orice activitate și, în același timp, să rămână plină de energie pozitivă.

În cadrul emisiunii, invitata a vorbit pe larg despre impactul noilor tehnologii asupra copiilor, a dezvăluit detalii interesante despre preferințele culinare ale fetițelor sale, dar a explicat și cât de necesar și important este ca un copil să respecte anumite limite.

Pe parcursul ediției, psihoterapeutul Daniela Popa a oferit câteva idei de activități pentru dezvoltarea psihologică a copiilor, iar de la Dorina Agachi, medic pediatru, am aflat când și cum putem include în alimentația celor mici gustările între mese, cum ar fi biscuiții sau covrigii.

Pe final de emisiune, Fitness Mama Ina Chișlaru a prezentat, tradițional, 3 exerciții fizice pentru prelucrarea abdomenului, pe care le puteți încerca acasă.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova