mamaplus.md

Lenuța Burghilă: Bărbatul ideal este cel care are cultura de a iubi cu adevărat

0
//
04.03.2015

Lenuța Burgilă este o "Femeie de Succes”, care a vorbit în cadrul proiectului lansat deSHOK.md, despre cum se simte în ipostaza de mamă și bunică, dar, și despre alte lucruri importante pentru o femeie.

Lenuța Burghilă: Cel mai mare vis al meu este să ...

A fi femeie e o mare fericire, dar și nobilă, să simți ce înseamnă să aduci pe lume copii, care vor continua viața pe pământ!

Pentru o femeie cel mai greu e…să-ți faci o carieră, să te afirmi în prim-plan, dar și dacă nu ai o jumătate pe care poți pune umărul e îndoit de greu.

Cel mai frumos sentiment pentru o femeie e să fie mereu apreciată și iubită după ce naște copii.

Femeile au nevoie de bărbați puternici, frumoși la suflet și responsabili.

Fericirea este ziua următoare care ajungi să o vezi.

Cel mai mare vis al meu este să realizez ce n-am reușit, să călătoresc pe unde nu am călătorit și să-mi văd familia mereu fericită.

Între familie și carieră, aleg… combinat, nu văd una fără alta, chiar de reușesc mai puțin, dar e o mai mare armonie.

Shoppingul…îmi plac lucrurile nu prea scumpe, dar cu mare artă realizate. Nu-mi place să irosesc bani mari pe lucruri care ar putea să nu-ți mai placă mâine, mai bine călătoresc economisind mereu.

Stilul și moda…îmi place tot ce mi se potrivește, dat țin cont și de modă.

Cel mai frumos cadou a fost viața care mi-au dat-o părinții, desigur pe parcurs am primit nenumărate cadouri originale și prețioase.

Soție, mamă, bunică, prietenă… E greu? E nobil să te simți în toate ipostazele, cu părere de rău multe doamne nu cunosc și simt fericirea de a fi mamă, bunică…sunt bogată prin asta spiritual, merci destinului.

Ziua în care e mireasă pentru o femeie e o fericire. Din păcate atunci când ești mireasă trece timpul așa repede că nici nu realizezi, dar rămân amintiri plăcute, însemnate istoric.

Cea mai mare realizare a mea este…Nu știu dacă sunt până la capăt mulțumită de realizări. Omul creativ niciodată nu se oprește la o etapă, tinde spre mai mult și mai mare.

Bărbatul ideal este cel care poate să te facă mereu fericită, să zâmbești și în timpuri mai puțin bune, care te respectă ca pe o regină în fiecare zi, care are cultura de a iubi cu adevărat.

Culorile preferate sunt cele ale primăverii, dar îndeosebi țin de culoarea alb, negru …accesorii… cele ce strălucesc.

De 8 martie, voi fi departe de casă, nu cred ca voi primi flori, dar cu siguranță voi primi felicitări, mai ales pe skype de la familie și de la prietenii de pe rețele de socializare.

Mă simt cu adevărat femeie atunci când cineva mă iubește.

Sursa