mamaplus

Igor Sîrbu: “Cea mai frumoasă amintire este cântecul de leagăn al mamei”

0
//
06.03.2019

De câte ori are ocazia, îi spune cât de mult o iubește și cât de recunoscător îi este pentru toate. Au o relație specială și se înțeleg din priviri, iar dacă ar putea, i-ar dărui și soarele de pe cer. De ziua sa, cu emoție în voce, Igor Sîrbu ne-a vorbit despre cea mai importantă femeie din viața sa, MAMA.

mamaplus

Cum ți-o amintești pe mama în copilărie?

Cea mai frumoasă amintire din copilărie este cântecul de leagăn al mamei. Țin minte foarte clar cum mama îmi cânta.

Cum ne-ai putea descrie relația voastră?

În mod clasic, cred eu, relația fecior-mamă este una foarte strânsă. Mama mă simte din prima, mama este persoana care mă inspiră cel mai mult, mama este persoana care mă emoționează cel mai mult și eu, de asemenea, o simt pe mama dintr-un cuvânt.

Au fost situații în care nu ți-a aprobat vreo decizie?

Mama niciodată nu a intervenit asupra deciziilor mele. Ba mai mult, când am luat prima și cea mai importantă decizie, să merg la Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga”, era dificil, erau mai multe probleme, inclusiv financiare, dar mama a fost prima și unica persoană care m-a susținut și a zis că vom merge și vom face studii în muzică.

Cum petreceți timpul împreună?

Discutăm foarte mult, atunci când mama îmi pune mâna pe cap, îmi trec toate, durerile, toate gândurile, toate problemele.

Cum îți place s-o răsfeți?

Ea nu acceptă foarte multe lucruri pe care eu aș dori să i le ofer, cum ar fi diferite proceduri, dar florile și câte un cadou sunt întotdeauna binevenite.

Ce nu i-ai spus de mult timp?

Mereu îi spun cât de mult o iubesc, nu am anumite lucruri regretabile față de ea.

Ce ai învăţat de la mama?

De la mama am învățat că în viață trebuie să ai multă răbdare și să fii puternic, iar ea este cel mai bun exemplu în acest sens.

Câteva sfaturi pe care le-ai primit de la ea și de care ții cont mereu?

Sfaturile mamei întotdeauna au fost de bine: să am grijă, să mănânc la timp, să mă odihnesc, să dorm după concerte, ea întotdeauna a dat prioritate alegerilor, deciziilor mele și m-a susținut. Mama este UNA.

Sursa: Mamaplus.MD